Antena Căutare

Pârtieee, azi mâncăm ceva delicios! Plăcintă "săniuţa", un preparat demenţial cu brânză telemea, susan şi busuioc

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", a revenit în forţă şi este hotărât să răsfeţe telespectatorii cu preparate care mai de care mai delicioase. Astăzi, acesta vă recomandă un preparat demenţial, cu brânză telemea, susan şi busuion.

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", a revenit în forţă şi este hotărât să răsfeţe telespectatorii cu preparate care mai de care mai delicioase. Astăzi, acesta vă recomandă un preparat demenţial, cu brânză telemea, susan şi busuion.

Ingrediente:


- Aluat foietaj
- Brânză telemea
- Cartofi
- Mascarpone
- Caşcaval
- Ouă
- Pastă de roşii
- Susan
- Busuioc

Mod de preparare:

Pentru a găti această plăcintă este necesar pregătirea a două compoziţii, după cum urmează:

Cartofii se fierb în coajă, după care o jumătate din cantitate se pisează bine şi se adaugă brânza telemea, pasta de roşii, busuiocul şi ouăle.

Ulterior, se presează restul de cartofi şi se adaugă caşcavalul răzuit şi brânza mascarpone.

Se umple aluatul foietaj sub formă de ruladă cu cele două compoziţii, jumătate – jumătate, după care se aşează în tavă, se ung cu ouă şi se dau la cuptor la 200 de grade Celsius, timp de 25-30 de minute.

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x