Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", a revenit în forţă şi este hotărât să răsfeţe telespectatorii cu preparate care mai de care mai delicioase. Astăzi, acesta vă recomandă un preparat demenţial, cu brânză telemea, susan şi busuion.
Ingrediente:
- Aluat foietaj
- Brânză telemea
- Cartofi
- Mascarpone
- Caşcaval
- Ouă
- Pastă de roşii
- Susan
- Busuioc
Mod de preparare:
Pentru a găti această plăcintă este necesar pregătirea a două compoziţii, după cum urmează:
Cartofii se fierb în coajă, după care o jumătate din cantitate se pisează bine şi se adaugă brânza telemea, pasta de roşii, busuiocul şi ouăle.
Ulterior, se presează restul de cartofi şi se adaugă caşcavalul răzuit şi brânza mascarpone.
Se umple aluatul foietaj sub formă de ruladă cu cele două compoziţii, jumătate – jumătate, după care se aşează în tavă, se ung cu ouă şi se dau la cuptor la 200 de grade Celsius, timp de 25-30 de minute.