Antena Căutare

Poftele culinare: Ce sunt și cum le potolești?

Poftele culinare nu pot fi potolite decât într-un singur fel: satisfăcându-le! Și știm sigur că un gurmand zâmbește în acest moment. Dacă îți este potă de ceva “buuun”, noi îți putem da una dintre cele mai bune soluții pentru acel moment când ai impresia că acel ceva chiar trebuie mâncat acum și imediat.

Colaj cu fotografii în care oamenii mănâncă cu poftă. Imagini cu burger și paste cu creveți
Nu mai trebuie să te obosești cu gătitiul dacă ceva nu își iese, mai bine dai comandă de mâncare și aștepți să vină gustul la tine prin aplicația eatZZ. | shutterstock

Te-ai apucat de gătit costițele alea de porc, chifteluțele sau pastele carbonara, ori cele cu sos roșu și creveți, dar ai constatat că bucătăria face cât toată matematica și chimia la un loc? Nu îți face griji, soluții pe lume există și mulțumind oamenilor care au lucrat pentru evoluția tehnologiei, mâncarea noastră delicioasă se află doar la un click distanță.

Dar mai știm un lucru, sunt numeroase variante din care poți alege. Te-ai gândit vreodată că fix acest aspect este o nouă problemă socială? “Din atât de multe variante, pe care să o aleg? Care mi se potrivește și oare răspunde nevoii mele?”.

Pus în fața multor decizii și multor restaurante care par că îți fac cu mâna fix în momentul în care constați că e prea greu de preparat ce tocmai ai poftă, te poți baza pe “ochii văd, inima cere” sau pe ce ți se recomandă.

Comandă-ți mâncarea favorită și lasă-te în voia poftelor culinare

Aripioarele alea de pui sau creveții la care tot te gândești de ceva vreme nu sunt foarte departe de tine, dar trebuie să iei decizia de a le comanda. Un aspect foarte important a fost mereu felul în care mâncarea arată, iar atunci când un restaurant nu folosește "trucuri digitale" pentru a îmbunătăți aspectul mâncării, cu siguranță te poți încrede în calitatea peparatelor oferite și a modului în care au fost gătite.

A găti este despre a pune pasiune în ceea ce faci și dedicare, pe lângă priceperea în arta gastronomiei.

În aplicația eatZZ, facem “cunoștință” cu nenumărate restaurante ce ne pun la dispoziție mâncărurile preferate. Ceea ce deosebește preparatele între ele este minuțiozitatea cu care au fost gătite.

Lasă-te în voia poftei și potolește-o cu acele gusturi la care visezi! Comandă din aplicația eatZZ preparatele vedetă ale restaurantelor: chifteluțele ZEXE, paste cu ciuperci și sos roze TRATTORIA IL CALCIO, nero cu creveți Argentina THE GRILL.

Oamenii din spatele celor mai gustoase preparate dau aromă fiecărei bucătătrii din toate colțurile lumii, motiv pentru care poți să îți îndrepți atenția către restaurantele din eatZZ pentru a-ți alege exact ceea ce vrei să mănânci. Nu mai trebuie să te obosești cu gătitul, dacă ceva nu îți iese, mai bine dai comandă de mâncare și aștepți să vină gustul la tine.

Pentru că unul dintre “ingredientele” special adăugate în fiecare preparat este “dedicarea”, te poți încrede în calitatea oferită, mai ales că bucătarii lucrează cu pasiune pentru chimia alimentelor.

Ceea ce un profesionist reușește să facă, puțini pot obține singuri în bucătărie și asta pentru că în spatele unui preparat delicios stau multe ore de muncă, încercări și studiu intens. Nu este chiar atât de simplu pe cât ți-ai imaginat, însă pentru ei a devenit simplu din pasiune!

Dacă nu reușești să prepari tu ceea ce îți dorești, lasă-i pe bucătarii specializați să o facă pentru tine, iar tu doar bucură-te de momentul de consum. Lasă-te convins de nevoia corpului tău și învață chiar tu să prepari ceea ce îți comanzi, inspirându-te din gustul și platingul mâncărurilor comandate.

De la preparate unice, gustoase, cu specific românesc, la bucătăriile internaționale europene și nu numai, eatZZ le propune utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru mic dejun, prânz și cină. Orice poftă trebuie potolită, potolește-o cu eatZZ!

Fără să îți faci prea multe bătăi de cap, strânge ustenislele de bucătărie pe care le-ai scos pentru a pregăti mâncarea și permite-le oamenilor care adoră bucătăria să scoată pe masă tot ce e nevoie pentru a-ți găti ceva exact așa cum ai visat.

Descarcă aplicația eatZZ de aici >>> www.eatzz.ro/#descarca-aplicatia

Vezi toate restaurantele din aplicația eatZZ >>> https://eatzz.ro/bucuresti/restaurante

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x