Faptul că toamna este cel mai bogat anotimp nu mai este niciun secret pentru nimeni, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu vinete parfumate, un preparat delicios, cu multe legume.
Ingrediente:
- Vinete
- Roşii
- Mozzarella
- Ardei capia copt
- Ardei galbeni
- Pătrunjel
- Gogoşari
- Ceapă roşie
- Susan
- Ulei de măsline
- Usturoi
Delicios și simplu de preparat! Varză rubinie cu mămăliguță
Mod de preparare:
Vinetele şi ardeii capia se coc, iar ardeiul galben, gogşarii, ceapa, roşiile şi pătrunjelul se toacă mărunt.
Susanul se rumeneşte uşor la cuptor, iar mozzarella se taie în cubuleţe.
Vinetele se toacă, se asezonează cu sare şi ulei de măsline, iar apoi se adaugă restul de ingrediente.
Se serveşte cu pâine prăjită frecată cu usturoi. De asemenea, poate fi servită ca şi garnitură la friptură.