Antena Căutare

Rețeta de gulaș a lui chef Sorin Bontea. Care este îngredientul secret al celebrului bucătar pentru o tocăniță delicioasă

Chef Sorin Bontea a dezvăluit care este rețeta lui de gulaș. Care este secretul lui în bucătărie și ce face diferit de toate gospodinele.

colaj foto chef sorin bontea si o portie de gulas Galerie
Rețetă gulaș chef Sorin Bontea. Care este ingredientul lui secret pentru un preparat delicios. | Antena 1 & Shutterstock

Chef Sorin Bontea a făcut furori cu cea mai recentă postare de pe rețelele de socialziare. Juratul Chefi la Cuțite s-a fotografiat gătind gulaș, însă în scurt timp, a primit o avalanșă de reacții. Cum era de așteptat, cele mai multe întrebări, au fost legate de rețeta sa pentru preparatul tradițional maghiar.

Acesta nu a stat pe gânduri și a revenit în comentarii cu modul său de a prepara râvnitul fel de mâncare.

Rețetă de gulaș chef Bontea. Cum faci un drob delicios după rețeta lui chef Sorin Bontea

Rețeta de gulaș a lui Chef Sorin Bontea. Deși la bază, felul de mângare unguresc se gătește la ceaun, pe pirostrii, gospodinele au adaptat rețetea și o pregătesc ori de câte ori vor să răsfețe pe cei dragi. Iar cu rețeta chefului Sorin Bontea, cu siguranță toți vor vrea să afle secretul.

Așadar, pentru un gulaș extrem de bun și gustos, chef Sorin Bonea dezvăluie că bucata de carne de vită, trebuie tăiată în formă de cuburi, de mărimea unghiei.

Citește și: Madălina Crețan a dezvăluit rețeta de prăjitură cu mac pe care a gătit-o la Chefi la cuțite. Ce ingrediente a folosit

Ingrediente Rețetă de gulaș chef Bontea

Pentru o tocăniță gustoasă ai nevoie de: carne de vită tăiată cuburi cât unghia, ceapă, chimen măcinat, chimen semințe, boia iute și dulce, pastă de tomate, cartofi, ulei, ardei gras și morcov.

Mod de preparare Rețetă gulaș chef Bontea

Se călește ceapa cu morcovul până devine galben aurie. Se adaugă boia iute, dulce, chimen măcinat. Se călește 2 minute, adaugi un pic de apă, mai lasi să fiarba 3 minute, mai adaugi un pic de apă (se repetă de 3 ori). Se adaugă pasta de tomate, se mai călește 3 min, dacă e cazul se mai adaugă apă.

Se pune carnea, se călește până prinde culoare, se pune apă (ca pt o ciorbă), sare, piper măcinat și lăsăm să fiarbă. Când e carnea aproape gata, se adaugă cartofii și ardeii grasi și se continuă fierberea până e gata.

La final, juratul Chefi la Cuțite a dezvăluit și secretul său pentru și mai multă savoare. Acesta adaugă semințe de chimen prăjite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Rețeta de cozonac pufos a lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru Paște: ingrediente și cum se prepară desertul

O româncă a cumpărat carne tocată, dar când a ajuns acasă nu i-a venit să creadă. Nu a mai stat pe gânduri și a scris un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x