- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Chef Sorin Bontea a făcut furori cu cea mai recentă postare de pe rețelele de socialziare. Juratul Chefi la Cuțite s-a fotografiat gătind gulaș, însă în scurt timp, a primit o avalanșă de reacții. Cum era de așteptat, cele mai multe întrebări, au fost legate de rețeta sa pentru preparatul tradițional maghiar.
Acesta nu a stat pe gânduri și a revenit în comentarii cu modul său de a prepara râvnitul fel de mâncare.
Rețetă de gulaș chef Bontea. Cum faci un drob delicios după rețeta lui chef Sorin Bontea
Rețeta de gulaș a lui Chef Sorin Bontea. Deși la bază, felul de mângare unguresc se gătește la ceaun, pe pirostrii, gospodinele au adaptat rețetea și o pregătesc ori de câte ori vor să răsfețe pe cei dragi. Iar cu rețeta chefului Sorin Bontea, cu siguranță toți vor vrea să afle secretul.
Așadar, pentru un gulaș extrem de bun și gustos, chef Sorin Bonea dezvăluie că bucata de carne de vită, trebuie tăiată în formă de cuburi, de mărimea unghiei.
Ingrediente Rețetă de gulaș chef Bontea
Pentru o tocăniță gustoasă ai nevoie de: carne de vită tăiată cuburi cât unghia, ceapă, chimen măcinat, chimen semințe, boia iute și dulce, pastă de tomate, cartofi, ulei, ardei gras și morcov.
Mod de preparare Rețetă gulaș chef Bontea
Se călește ceapa cu morcovul până devine galben aurie. Se adaugă boia iute, dulce, chimen măcinat. Se călește 2 minute, adaugi un pic de apă, mai lasi să fiarba 3 minute, mai adaugi un pic de apă (se repetă de 3 ori). Se adaugă pasta de tomate, se mai călește 3 min, dacă e cazul se mai adaugă apă.
Se pune carnea, se călește până prinde culoare, se pune apă (ca pt o ciorbă), sare, piper măcinat și lăsăm să fiarbă. Când e carnea aproape gata, se adaugă cartofii și ardeii grasi și se continuă fierberea până e gata.
La final, juratul Chefi la Cuțite a dezvăluit și secretul său pentru și mai multă savoare. Acesta adaugă semințe de chimen prăjite.
Citește și: Rețeta de cozonac pufos a lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru Paște: ingrediente și cum se prepară desertul
O româncă a cumpărat carne tocată, dar când a ajuns acasă nu i-a venit să creadă. Nu a mai stat pe gânduri și a scris un...