Tudor Constantinescu le-a pregatit oaspetilor sai de la Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout o noua delicatesa. Incepand de astazi, in meniul restaurantului-concept
creat de juratul de la Top Chef exista medalionul de caprioara, preparatul preferat al vedetelor.
Dupa ce a avut ocazia sa il deguste in urma cu cateva saptamani chiar in cadrul emisiunii pe care o modereaza, Simona Gherghe a fost prima care a putut savura medalionul de caprioara asezonat cu un delicios carpaccio de cartof si mar copt, alaturi de o infuzie fascinanta de vin rosu si fructe de padure. Astfel, Tudor Constantinescu si-a tinut
promisiunea facuta la Acces Direct, aceea ca Simona va fi primul oasepte al restaurantului sau care va avea ocazia sa isi resfete simturile cu o infuzie de arome inedite.
De magia ingredientelor combinate cu pricepere in acest preparat deosebit se vor putea bucura de astazi, toti cei care vor trece pragul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout, iar Tudor Constantinescu nu a ales intamplator data de 1 Decembrie pentru lansarea noului sau preparat.
Dupa multi ani petrecuti in Belgia si Statele Unite, acolo unde si-a hranit dragostea pentru gastronimie si pasiunea pentru dulciuri, dar a sideprins secretele artei culinare, Tudor Constantinescu a decis sa faca ceea ce ii place cel mai mult in Romania. Astfel, a ales ca medalionul de caprioara, cel mai drag preparat al sau de acest an sa fie un cadou oferit clientilor sai, chiar de Ziua Romaniei.