A apărut telefonul care lasă iPhone 8 fără fani! Cel mai tare smartphone din lume a fost lansat înaintea produsului Apple!

Xiaomi Mi Mix 2 a fost subiectul multor zvonuri în ultimele săptămâni, dar tocmai a fost lansat în mod oficial în China și arată spectaculos

Xiaomi Mi Mix 2 a fost subiectul multor zvonuri în ultimele săptămâni, dar tocmai a fost lansat în mod oficial în China și arată spectaculos.

Anul trecut, cei de la Xiaomi au reinventat roata în materie de smartphone-uri odată cu lansarea Xiaomi Mi Mix. Având în vedere lipsa ramelor pe trei dintre cele patru margini, era ușor să-l confunzi cu un gadget futurist desprins dintr-un film SF. Din păcate, deși ar fi putut face valuri la nivel internațional datorită combinației de design creativ cu performanță decentă, s-a vândut doar în China.

Din cauza procesului de producție foarte dificil al fiecărei unități, Xiaomi Mi Mix 2 va întâmpina de asemenea dificultăți majore în a fi comercializat în afara Chinei, dar va ajunge totuși în Hong Kong și Taiwan. Trecând însă peste acest detaliu, cei care și-l vor dori cu adevărat, vor reuși cu siguranță să pună mâna pe el. În definitiv, prima variantă poate fi cumpărată de pe OLX.

Vezi ce nebunie de telefon vine din China!

Ultimele știri