Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Apple, lovitură dură pentru cei de la Samsung, de sărbători! Sute de telefoane iPhone se vând în fiecare minut!

Un studiu de piață realizat recent a scos la iveală o surpriză uriașă pentru pasionații de smartphone și alte gadget-uri! Care au fost dispozitivele care s-au vândut cel mai bine, în luna decembrie, dar mai ales între Crăciun și Revelion, în perioada 25-31 decembrie 2019?

Cei de la Apple înregistrează vânzări record

Nu mai este o surpriză faptul că tinerii din întreaga lume așteaptă Crăciunul cu sufletul la gură, în speranța că părinții, rudele, prietenii sau iubiții ori iubitele îi vor surprinde cu un cadou mult dorit!

Și cine nu așteaptă ca Moș Crăciun să vină cu telefonul mult visat? Conform unui studiu de piață realizat recent, în perioada 25-31 decembrie, dintr-un top zece al celor mai activate dispozitive, iPhone a marcat nouă dintre ele, urmat fiind de Mi 4 LTE, de la Xiaomi.

Studiul mai arată că din total de telefoane cumpărate de sărbători, iPhone și-a adjudecat un procent de 40,6% în prima jumătate a lui decembrie și de 42,7% între Crăciun și Revelion! Cel mai apropiat rival de pe piața de telefoane, în perioada menționată, a fost Samsung, cu un scor aproape la jumătate față de Phone: 26,3%.

Noul model, iPhone 11

Cel mai popular dispozitiv vândut de sărbători este iPhone 11. Iată mai jos și lista de alte dispozitive Apple, ce au fost la mare căutare de sărbători:

  • iPhone XR - 5.27%
  • iPhone 7 - 3.31%
  • iPhone 8 - 3.10%
  • iPhone 11 Pro Max - 3.01%
  • iPhone 8 Plus - 2.97%
  • iPhone 6 Plus - 2.95%
  • iPhone 7 Plus - 2.35%
  • iPhone X - 2.23%

Surprinzător este faptul că iPhone 6 a fost mult mai popular printre cumpărători decât modelul iPhone X!

Cei de la Apple au vândut mai bine de 36 de milioane de dispozitive doar în primele trei luni ale anului 2019. La un calcul simplu putem descoperi că un sfert de an are în jur de 90 de zile în care cei de la iPhone vând câteva sute de MII de telefoane pe zi. Asta înseamnă sute de iPhone-uri...în fiecare minut!