Antena Căutare

Avertismentul FBI pentru România! Televizorul te poate spiona, fără să-ți dai seama

Tot mai mulți români își cumpără televizoare smart TV pentru numeroasele beneficii pe care le oferă, dar puțini sunt cei care știu la ce pericole se expun, atunci când aleg un asemenea produs fără să acorde atenție anumitor detalii! Specialiștii FBI transmit un avertisment șocant pentru toate țările lumii, inclusiv România.

Televizorul te poate spiona, fără să-ți dai seama

Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult televizoarele smart TV, pentru că acestea vin cu numeroase funcții. Totuși, specialiștii FBI au transmis de curând un avertisment dur, prin care dezvăluie la ce pericole se supun cumpărătorii, fără să își dea seama.

Chiar dacă tehnologia modernă ne poate face viața mai ușoară, multe dintre dispozitive pot fi folosite pentru a spiona oamenii, încălcându-le astfel intimitatea.

Într-un comunicat recent al celor de la FBI se arată faptul că smart TV-urile ar putea fi folosite pentru a spiona casele și oamenii, totul datorită camerelor video și a microfoanelor cu care aceste aparate sunt dotate.

Avertismentul FBI pentru România! Televizorul te poate spiona, fără să-ți dai seama

Televizorul te poate spiona, fără să-ți dai seama

Cum te poate spiona televizorul smart TV

Mai mult decât atât, televizoarele smart TV permite nu doar producătorului să spioneze, ci este și un „portal” pentru ca hackerii să ajungă mai ușor la oameni, se mai arată în comunicatul celor de la FBI.

Specialiștii FBI sfătuiesc oamenii să fie atenți atunci când aleg să cumpere un televizor smart TV și să se informeze cu privire la diferitele vulnerabilități existente.

Înlocuirea parolelor din fabrică și închiderea microfoanelor atunci când televizorul smart TV nu este folosit sunt alte măsuri de prevenție a unui atac al hackerilor sau al unui act de spionaj.

Aplicația de WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane. Milioane de oameni vor fi afectați ... Toți cei care folosesc acest telefon sunt în pericol! Sistemul de operare poate fi făcut praf printr-un singur click...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x