Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Ceasul Nooka, pentru tinerii care ies din tipare

Niciodata nu ai fost un conformist si urasti "efectul de turma". Fiecare lucru pe care ti-l cumperi trebuie sa fie cat mai diferit de ceea ce poarta toti din clasa. Pentru tine, s-au lansat ceasurile Nooka - originalitate, creativitate, calitate. Acum si in Romania.

Daca planuiai sa-ti cumperi ceva folositor, excentric si nemaintalnit (cel putin nu in grupul tau de prieteni) dar nu prea aveai idee ce, ceasurile de mana Nooka sunt o sugestie.

Nu orice fel de ceas, ci unul desprins parca din filmele SF. Display-ul ceasului este aproape imposibil de descifrat la prima vedere. Limbile ceasului clasic lipsesc si au fost inlocuite cu un sistem minimalist, din linii si puncte luminoase.

Brandul Nooka foloseste tipuri diferite de display iar materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, din poliuretan, aluminiu, piele si otel inoxidabil.

Primele doua linii arata cele 12 ore iar a treia minutele. In functie de cat de multe puncte sunt pline pe linie, afli cate ore/minute au trecut.

Ceasurile sunt de vanzare prin Clockwise.

Brandul Nooka este urmarea creativitatii artistului Mathew Waldman. El a venit cu acest concept dupa ce a realizat cate de putine cai sunt de a citi ora. A facut o schita la repezeala si dupa ce a finisat designul, l-a prezentat colegilor sai. In curand, avea sa patenteze creatia sa.

sursa text, foto: laurabucur.ro