Antena Căutare

Cum a ajuns obsesia pentru selfie-uri să coste 15.000 de dolari

O tânără pe numele de Triana Lavey, din Statele Unite, a investit 15.000 de dolari în operaţii estetice pentru a arăta mai bine în selfie-uri.

O tânără pe numele de Triana Lavey, din Statele Unite, a investit 15.000 de dolari în operaţii estetice pentru a arăta mai bine în selfie-uri.

Mulţi au râs atunci când o autoritate din Statele Unite a ajuns să clasifice obsesia pentru selfie-uri ca pe o afecţiune cronică. Cu toate acestea, din ce în ce mai des apar dovezi clare că unii chiar nu se pot abţine.

Triana Lavey este un căutător de talente din Los Angeles, SUA. Tot ea este o persoana care în ultimii ani a investit 15.000 de dolari în operaţii estetice pentru a-şi ,,personaliza” faţa. Într-o lume în care foarte multe doamne şi domnişoare investesc în operaţii pentru augmentarea altor părţi ale corpului, fixaţia pentru selfie-uri nu i-a permis Trianei să cheltuiască o sumă fabuloasă de bani decât pentru a-şi retuşa trăsăturile feţei. Argumentul ei a fost simplu ,,În ziua de azi, în această afacere care se mişcă la viteza internetului, selfie-ul este poza ta de promovare. Nu te poţi reinventa în fiecare zi cu iPhone-ul.” În plus, pentru că trebuia să existe şi un element mai absurd în aceeaşi ecuaţie, tot ea a afirmat ,,nenorocita asta de bărbie mă stresează de înnebunesc în această fotografie”.

Citeste AICI continuarea articolului!

Aproape 1% din smartphone-urile cu Android sunt Galaxy S5... O vulnerabilitate Internet Explorer pune în pericol PC-urile cu Windows XP...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x