Căutare Live

E OFICIAL! Facebook va PLĂTI postările care se viralizează! 

Parlamentul European a adoptat Directiva Copyright, care stabilește noi reglementări în privința dreptului de autor pe internet.

Parlamentul European a adoptat Directiva Copyright, care stabilește noi reglementări în privința dreptului de autor pe internet.

Astfel, noua directivă ce a fost adoptată cu 438 de voturi pentru, 226 împotriva și 39 de abțineri și va afecta toate platormele din mediul online care generează conținut, site-urile de știri, bloguri, vloguri, dar și platformele de socializare.

Astfel, în urma acestei directive, giganții internetului, precum Google și Facebook, vor fi obligați bani creatorilor de conținut.

Printre cei care au votat pentru adoptarea acestei legi se numără și europarlamentar român Mihai Țurcanu, care a declarat că a votat în favoarea direcrtivei, pentru că ultimele reglementări în privința drepturilor de autor datează din 2001 și a susținut că era necesară revizuirea legislației, mai ales că internetul a tot evoluat în ultimii 17 ani.

„Esența votului este să oferim șansa autorilor, editorilor, creatorilor să fie plătiți așa cum merită pentru efortul lor. Nu ne putem permite să exploatăm lucrările lor fără a da ceva la schimb. Am votat în favoarea acestui raport”, a transmis europarlamentarul.

Apple lansare iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR. Vezi LIVE telefoanele momentului!... Apple Watch Series 4 lansat de Apple cheamă salvarea dacă ți se face rău...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x