Căutare Live

Noi schimbări la Facebook! Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei, despre noul serviciu ce va fi implementat: ”Va fi disponibil pe bază de abonament!”c

Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei Facebook, a dezvăluit, în cadrul conferinței F8, ce a început marți, că în perioada următoare se va lansa pe piața site-urilor matrimoniale.

Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei Facebook, a dezvăluit, în cadrul conferinței F8, ce a început marți, că în perioada următoare se va lansa pe piața site-urilor matrimoniale.

Astfel, el a precizat că în perioada următoare, Facebook va implementa o nouă funcție matrimonială, ce nu va viza facilitarea întâlnirilor punctuale, ci îi va ajuta pe oameni să construiască relații durabile prin intermediul rețelei de socializare.

Reprezentanţii Facebook au explicat că utilizatorii vor putea să creeze "un profil pentru întâlniri", diferit de profilul prezentat pe pagina lor de Facebook, şi că partenerii potenţiali vor fi recomandaţi pe baza datelor incluse în acel profil nou. De asemenea, în perioada următoare va fi implementată o funcție prin care utilizatorii Facebook vor putea să îşi şteargă istoricul de navigare online.

"Această funcţie vă va permite să vedeţi site-urile şi aplicaţiile care ne trimit informaţii atunci când le utilizaţi, să suprimaţi aceste informaţii de pe contul vostru şi să dezactivaţi capacitatea noastră de a le stoca pe viitor", au precizat reprezentanţii Facebook pe un blog. "Dacă vă ştergeţi istoricul sau utilizaţi noul parametru, noi vom suprima informaţiile de identificare aşa încât istoricul site-urilor şi aplicaţiilor pe care le-aţi utilizat nu va fi asociat contului vostru", a explicat Zuckerberg.

"Vom continua să furnizăm aplicaţii şi site-uri cu analize agregate - de exemplu, vom putea să creăm rapoarte atunci când primim aceste informaţii, pentru a putea să spunem dezvoltatorilor dacă aplicaţiile lor sunt cele mai populare în rândul bărbaţilor sau femeilor dintr-un anumit grup de vârstă", a mai precizat aceeaşi sursă.

Zile libere 2018. Google sărbătorește Ziua Muncii 2018 cu un Doodle special... E nebunie la Facebook! Cea mai mare SCHIMBARE DIN ISTORIA rețelei! Milioane de oameni abia așteaptă!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri