Căutare Live

Gmail lansează o funcţie de trimitere programată a email-urilor

Fără a fi vorba de o glumă, Google a anunţat pe 1 aprilie o nouă facilitate pentru serviciul său de email, care permite programarea trimiterii unui mesaj la o oră ulterioară.

gmail,trimitere mailuri

Fără a fi vorba de o glumă, Google a anunţat pe 1 aprilie o nouă facilitate pentru serviciul său de email, care permite programarea trimiterii unui mesaj la o oră ulterioară.

Cu ocazia împlinirii a 15 ani, Gmail lansează o funcţie de programare a mesajelor şi primeşte update-uri pentru funcţia Smart Compose, cea care foloseşte învăţarea mecanică pentru a completa automat email-urile.

Programarea trimiterii permite utilizatorului să aleagă o oră ulterioară de expediere a email-urilor, în caz că, dintr-un motiv sau altul, ora la care termină de compus un mail nu este potrivită trimiterea acestuia.

Opţiunea este integrată în butonul Send, care va avea o săgeată în dreapta lui. Apăsând săgeata, se obţine acces la noua funcţie “Schedule send”. Apoi, nu trebuie decât să se aleagă data şi ora la care să se realizeze expedierea.

Cu aceeaşi ocazie, Google a anunţat câteva îmbunătăţiri pentru funcţia pe bază de AI, Smart Compose. Aceasta va învăţa şi va folosi acum formulele de salut preferate de utilizatori pentru a începe un mesaj.

O altă noutate este că Smart Compose va putea acum să sugereze subiectul email-ului în funcţie de conţinutului mesajului. Rămâne de văzut şi cât de bine vor fi alese astfel subiectele, în funcţie de cât de bine înţelege AI-ul conţinutului mesajelor.

Smart Compose a devenit acum disponibil pe toate telefoanele cu Android şi va ajunge în curând şi pe iOS. De asemenea, aceasta este acum disponibilă în patru limbi noi, alături de engleză: franceză, italiană, spaniolă şi portugheză.

Gmail a aniversat pe 1 aprilie 15 ani de existenţă. Pe 1 aprilie 2014, Google lansa sub formă de test un serviciu de email care oferea 1 GB spaţiu de stocare - un spaţiu imens la vremea respectivă comparativ cu cei 2 MB pe care îi oferea Hotmail sau 4 MB disponibili pe Yahoo! Mail.

Sursa: News.ro

Cum poți să stai pe Whatsapp, fără să știe ceilalți! Aceasta este setarea care ascunde ultimul act... Nu mai e nevoie să tastezi, ci doar să vorbești. Aplicația care scrie după dictare în limba română...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri