Căutare Live

Hărțile de pe telefon te ajută să nu uiți unde ai parcat mașina

Google Maps poate fi o aplicație foarte utilă atunci când te afli în trafic, îți dă direcții, te scapă de amenzi, dar te ajută și să nu uiți unde ai parcat.

Google Maps poate fi o aplicație foarte utilă atunci când te afli în trafic, îți dă direcții, te scapă de amenzi, dar te ajută și să nu uiți unde ai parcat.

Google Maps te poate ajuta să-ți găsești mașina rătăcită prin parcările mall-ului sau pe vreo stradă laturalnică. Așa că dacă uiți pe unde parchezi mașina atunci ar fi bine să folosești aplicația Google.

Această funcție te poate ajuta și atunci când călătorești într-un oraș în care nu ai mai fost sau într-o țară străină.

Google Maps îți spune unde ai parcat mașina

După ce ai ajuns la destinație și ai găsit un loc de parcare, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația, apoi să apeși pe punctul albastru (care indică locația actuală). Îți vor apărea trei opțiuni: să cauți localuri din zonă, să distribui locația ta sau să salvezi locul de parcare.

Apeși pe ultima variantă și gata. Locul unde ți-ai lăsat mașina este bifat pe hartă și nu ar trebui să mai ai nicio scuză că nu o găsești. Dacă apeși pe butonul de „More Info” atunci poți să adaugi notițe, fotografii ale mașinii și timpul rămas de parcare (util în locurile unde plătești cu ora), apoi, și aici, ai un buton de „Share” pe care-l poți folosi să le trimiți altor persoane locația mașinii tale parcate.

Google Maps te va notifica atunci când timpul tău a expirat și, în acest fel, vei putea evita o amendă și alte neplăceri care îți pot strica ziua.

Da, este atât de simplu și nu trebuie să-ți mai bați capul cu locul de parcare. Într-o parcare pe mai multe niveluri poți să notezi etajul, locul și să faci fotografii ca să-ți aduci aminte mai ușor unde ai lăsat automobilul.

Această funcție este disponibilă pe aplicația de pe Android, dar și în cealaltă tabără, pe iOS, pentru utilizatorii de iPhone-uri.

Când trece România la 5G: anunțul oficial de care aveai nevoie... Inteligența artificială creează independent știri false! Cum ne poate afecta?...
Ultimele știri