Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Paranoia ta e justificată! Telefonul te supraveghează peste tot și acum poți afla ce știe despre tine!

Nimeni nu a avut un dubiu legat de volumul surprinzător de date pe care îl are Google despre tine, dar un nou raport pe marginea subiectului este îngrijorător.

Nimeni nu a avut un dubiu legat de volumul surprinzător de date pe care îl are Google despre tine, dar un nou raport pe marginea subiectului este îngrijorător.

Utilizatorii de Android ar trebui să fie un pic mai precauți în legătură cu datele pe care le trimit către serverele Google, deși procesul prin care pot micșora acel volum de informații nu este deloc simplu.

Totul a plecat de la funcția Location History, mecanismul prin care Google salvează un istoric al tuturor locațiilor pe care le vizitezi și folosește acele date pentru îmbunătățirea serviciilor pe care le oferă. Datorită istoricului tău de deplasări cu coordonate GPS precise, are o bază de date foarte bine pusă la punct cu rețele wireless, presiune atmosferică și nu numai.

Ce nu spune nimeni despre moneda mai valoroasă decât PIB-ul României!

Funcția Location History nu a fost niciodată una activată automat pe terminalele utilizatorilor, dar surprinzător de multe aplicații marca Google te invită cordial să o activezi. Mai jos este recomandarea pe marginea acestui subiect pe car eo vezi când instalezi Google Photos sau pornești prima oară aplicația, dacă o ai din fabrică.

Samsung și Apple și-au luat rușine de la niște chinezi! Tehnologia revoluționară pe care au băgat-o pe telefoanele lor!

Google Maps, Google Assistant sau aplicația nativă Google, toate vine cu recomandări similare. Cu alte cuvinte, tinde să fie aproape imposibil ca respectiva opțiune să fie dezactivată.

Află tot ce știe Google despre tine doar pentru că folosești un telefon!

Recomandari