Antena Căutare

Pericolul din casă. Camerele video ale computerelor trebuie acoperite!

Probabil că şi tu ţii laptopul pornit în casă sau telefonul pe noptieră, lângă pat. Este o invitaţie deschisă persoanelor rău voitoare să îţi invadeze intimitatea

Probabil că şi tu ţii laptopul pornit în casă sau telefonul pe noptieră, lângă pat. Este o invitaţie deschisă persoanelor rău voitoare să îţi invadeze intimitatea.

Studiile sunt nenumărate. În 2010, o şcoală din America s-a descoperit că webcamurile laptopurilor ar fi realizat şi salvat 30.000 de imagini. De asemenea, companiile care închiriau laptopuri foloseau softuri care făceau capturi de ecran dar şi imagini cu webcamul.

Dacă citeşti un articol pe un smartphone, pe o tabletă sau pe un laptop, este foarte simplu să fii urmărit. Specialiştii în securitate informatică va sfătuiesc să lipiţi ceva peste camerele video, scrie yoda.ro.

Specialiştii în securitate informatică va sfătuiesc să lipiţi ceva peste camerele video de la laptop, tabletă sau smartphone.

Alertă. Un SMS îți poate virusa grav telefonul Android!... Ce reprezintă litera "i" folosită de Apple ca prefix la iPhone! Sigur nu știai asta!...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x