Căutare Live

Tot ce știm despre PlayStation 5. Sony a făcut prima dezvăluire despre noua consolă

După cum se zvonea, PlayStation 5 și- a făcut apariția la CES din Las Vegas. Fanii acestui gadget au stat cu sufletul la gură pentru a afla noi detalii despre produsul Sony.

Sony lansează la finalul anului 2020 PS5

elmundo.es

Sony păstrează încă misterul. Aceștia au confirmat că lansarea PS5 va avea loc la sfârșitul acestui an și au arătat pentru prima dată... sigla.

Da, n-au arătat prea multe dar au anunțat îmbunătățirile pe care le vor aduce în nou consolă PlayStațion. Noul produs va dispune de un disc de memorie SSD solid și se va baza pe tehnici de redare raytracing pentru a crea lumi digitale extrem de realiste. Sunetul tridimensional și feedback-ul tactil al comenzilor vor fi câteva dintre reperele sale și, da, se pare că acesta va fi compatibil cu toate jocurile din console anterioare PlayStation.

Publicul s-a așteptat să vadă la Las Vegas cel puțin o fotografie sau o reprezentare digitală a PlayStation5, însă compania japoneză a preferat să-i mai țină pe jar.

Sony și Magna lansează o mașină electrică

Sony, în orice caz, a adus noi televizoare OLED și LED și un alt anunț neașteptat la târgul din Las Vegas. Una mare. La propriu.

Tot ce știm despre PlayStation 5. Sony a făcut prima dezvăluire despre noua consolă

Este o mașină electrică pe care compania o va fabrica cu Magna și va fi cunoscută sub numele de VIsion-S. Acesta va avea mai mulți senzori și multe ecrane în interiorul său "va fi un exemplu de tot ceea ce tehnologia noastră poate face în lumea auto", a declarat Kenichiro Yoshida, președintele Sony.

Citește și: Facebook interzice clipurile „deepfake”. Schimbarea te va afecta și pe tine

Și design, și funcții smart. Electrocasnicele full option... „Adio!”, de la WhatsApp, pentru acești utilizatori! Telefoanele pe care aplicația NU va mai funcționa, din februarie...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri