Căutare Live

Un telefon cât un monstru! Nici iPhone, nici Samsung n-au livrat așa ceva, dar chinezii te dau pe spate!

Blackview P10000 Pro este telefonul pe care vei uita să-l mai încarci. Are o baterie cu o capacitate uriașă, de 11.000 mAh, care promite o autonomie impresionantă.

Blackview P10000 Pro este telefonul pe care vei uita să-l mai încarci. Are o baterie cu o capacitate uriașă, de 11.000 mAh, care promite o autonomie impresionantă.

Ne plac telefoanele mobile cu performanțe impresionanate, dar de multe ori te-ai lovit de problema bateriei, care se descarcă mai repede decât ți-ai dori.

Samsung clarifică cea mai mare nedumerire de pe telefoanele sale. Utilizatorii habar n-aveau!

Blackview sare în ajutorul tuturor celor care vor o baterie cu o autonomie mai mare și a creat P10000 Pro, un gadget obișnuit la prima vedere, dar care ascunde un „monstru” în interior: o baterie cu o capacitate de 11.000 mAh, care promite autonomie de șapte zile de utilizare și până la 50 de zile în standby.

Ghidul de care toți românii ar trebui să știe! Cum iei cea mai bună ofertă și nu te alegi cu o țeapă!

Astfel de performanțe depășesc chiar și media de autonomie a bateriilor tabletelor și laptopurilor. Iar asta nu e tot! Acumulatorul de 5V/5A promite să-ți reîncarce complet imensa baterie de pe Blackview P10000 Pro în doar două ore și 25 de minute.

Afla toate detaliile despre acest telefon impresionant

O sută de mii de români, victime pe Facebook! Ce au pățit utilizatorii... Datele personale a peste 100.000 de români, FURATE de Facebook. Lista cu cei afectaţi, făcută publică!...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x