Video Unlimited 4K: Sony are primul serviciu de filme 4K cu magazin virtual

Anuntat de ceva timp, serviciul de filme 4K al celor de la Sony, Video Unlimited 4K, de astazi este oficial disponibil prin intermediul unui player dedicat.

Din imaginea de mai sus, micul aparat din dreapta jos este un player dedicat de continut 4K, acesta este si costa 700 de dolari. In acelasi timp, respectiva solutie hardware infatiseaza poarta virtuala catre cea mai impresionanta colectie de filme si seriale la rezolutie Ultra HD. La ora actuala, sunt disponibile peste 70 de titluri, in timp ce producatorii au promis ca pana la finele anului aceeasi colectie sa ajunga la 100 de titluri. Printre cateva filme a caror disponibilitatea am anuntat-o acum acum cateva luni, Amazing Spider Man sau Taxi Driver, la aceeasi colectie s-a adaugat acum popularul serial Breaking Bad al celor de la AMC.

Ca preturi in Video Unlimited 4K, un episod cu acest nivel de detalii costa 4 dolari, inchirierea de filme 4K ajunge la 8 dolari pe film pentru 24 de ore, in timp ce achizitia unui film va va duce pana la un maxim de 30 de dolari. Daca va incanta deopotriva si filmele Full HD, cei de la Sony au tinut sa mentioneze ca o parte din filmele din colectie, la respectivul pret exorbitant, includ si o versiune UltraViolet pe langa cea UHD.

Citeste AICI continuarea articolului!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri