Căutare Live

Zvonuri despre phablet Apple si un hands-on cu iPhone 5C

Cu doar cateva zile inainte de evenimentul Apple de pe 10 septembrie in continuare suntem asaltati cu zvonuri despre iPhone 5C.

V-ar incanta un phablet Apple? Noi informatii au inceput sa circule pe internet care confirma faptul ca cei de la Apple nu sunt imuni la tendintele pietei si cocheteaza destul de serios cu dimensiuni din ce in ce mai mari pentru urmatorul sau urmatoarele iPhone-uri. Chiar daca saltul de la 3,5 inci la 4 inci a durat cinci ani, momentan se pare ca va dura mult mai putin pana cand vom vedea primul phablet Apple. Surse apropiate de subiect au afirmat ca Apple testeaza in laboratoarele companiei iPhone-uri cu o diagonala de la 4,8 pana la 6 inci. Aceasta din urma este o diagonala care ingenuncheaza pana si recent lansatul Galaxy Note 3. Aparent, tranzitia catre diagonale mai mari va avea loc mult mai rapid sub Tim Cook decat a avut loc sub Steve Jobs. Ramane sa vedem daca un iPhone cu un ecran atat de generos va fi lansat anul acesta, ceea ce nu cred, sau la anul.

In alta ordine de idei, a inceput sa circule pe internet primul hands-on la calitate HD cu ,,iPhone-ul ieftin” din Cupertino. Descris in detaliu in clipul de mai jos, iPhone-ul 5C este pus alaturi de un iPhone 5 si comparat din toate punctele de vedere. Desi ma asteptam ca varianta din plastic sa fie mult mai masiva in comparatie cu iPhone-ul lansat anul trecut, dimensiunile se pare ca sunt similare si de deasupra chiar au mari sanse sa fie confundate daca in locul marginii cromate nu s-ar vedea un plastic alb.

Citeste AICI continuarea articolului!

Smart TV Alliance are program de suport comun pentru dezvoltatori... LG GPad 8.3 – O noua tableta pentru cei cu “buzunare largi”...
Ultimele știri