Pare greu de crezut, dar oamenii ar trebui să consume cojile de ouă. Motivul te-ar putea pune pe gânduri.
Fie că faci ouă fierte sau prăjite, cu siguranță și tu arunci cojile la gunoi. Nu vei mai face asta dacă vei afla cât de sănătoase sunt!
Desigur, nu consumate în starea lor naturală. Trebuie să le fierbi zece minute pentru a elimina bacteriile, apoi trebuie să le coci în cuptor timp de 20 de minute.
Cu ajutorul unui blender sau a unei râșnițe poți să pisezi cojile într-o pudră fină. O poți folosi în mâncare sau o poți amesteca cu o lingură de miere și consuma regulat.
Un gram pe zi e suficient și nu se recomandă depășirea cantitiății, datorită crescutului ridicat de calciu!
Un cunoscut artist a slăbit 41 de kilograme! Dieta minune prin care cântărețul a ajuns de nerecunoscut!... Telefonul mobil ne îmbolnăvește de cancer. Putem dezvolta tumoare la creier...