Căutare Live

Celebrul nutriționist Mihaela Bilic dezvăluie secretul kilogramelor în minus. Este unul singur care funcționează la toată lumea

Nu există femeie care să nu fi vrut să slăbească măcar un kilogram sau să se îngrașe, după caz.

Nu există femeie care să nu fi vrut să slăbească măcar un kilogram sau să se îngrașe, după caz. În special odată cu apariția internetului, au devenit cunoscute tot felul de metode de slăbire, de la terapii, diete, până la diverse modalități de mișcare.

„Chiar dacă pare absurd, avem o logică de copii de grădiniță: din moment ce un aliment/medicament ne face bine, ne gândim că mărind doza mărim și efectul benefic. Ei bine e tocmai pe dos, la doză mai mare nu cresc decât efectele secundare negative”, este unul dintre argumentele specialistului în nutriție.

În mesajul publicat pe Facebook, la care au reacționat sute de persoane, Mihaela ne arată care este singura soluție pentru a arată așa cum vrem: „să ne oprim din mâncat”. Iată mai jos postarea integrală.

Foto: pixabay.com

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Schimbare uriașă! Românii nu mai trebuie să meargă la medicul de familie dacă vor trimiteri! Ce trebuie să facă...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri