Celebrul nutriționist Mihaela Bilic dezvăluie secretul kilogramelor în minus. Este unul singur care funcționează la toată lumea

Nu există femeie care să nu fi vrut să slăbească măcar un kilogram sau să se îngrașe, după caz.

Nu există femeie care să nu fi vrut să slăbească măcar un kilogram sau să se îngrașe, după caz. În special odată cu apariția internetului, au devenit cunoscute tot felul de metode de slăbire, de la terapii, diete, până la diverse modalități de mișcare.

„Chiar dacă pare absurd, avem o logică de copii de grădiniță: din moment ce un aliment/medicament ne face bine, ne gândim că mărind doza mărim și efectul benefic. Ei bine e tocmai pe dos, la doză mai mare nu cresc decât efectele secundare negative”, este unul dintre argumentele specialistului în nutriție.

În mesajul publicat pe Facebook, la care au reacționat sute de persoane, Mihaela ne arată care este singura soluție pentru a arată așa cum vrem: „să ne oprim din mâncat”. Iată mai jos postarea integrală.

Foto: pixabay.com

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri