Live acumBurlacul
Prime Time 20:30Burlacul

Atenționare de maximă importanță, de la OMS! Începând cu ce vârstă trebuie să poarte măști copiii. „Este nevoie, la fel ca în cazul adulților”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă ca măștile de protecție să fie purtate și de copiii în vârstă de peste 12 ani, în contextul pandemiei de coronavirus.

Atenționare de maximă importanță, de la OMS! Începând cu ce vârstă trebuie să poarte măști copiii. „Este nevoie, la fel ca în cazul adulților”

profimediaimages.ro

OMS a precizat că acest copii ar trebui să moarte măști de protecție, la fel ca adulții, atunci când nu pot păstra o distanţă de cel puţin un metru faţă de ceilalţi, dar şi în situația în care transmiterea virusului este generalizată în zona în care se află aceștia.

Pentru copiii mai mici de cinci ani, purtarea măștilor de protecție nu ar trebui să fie obligatorie, potrivit OMS.

Când se va termina, de fapt, pandemia de coronavirus! Un cercetător contrazice OMS! „Nu va fi deloc ca în cazul gripei spaniole, ce a omorât 50.000.000 de oameni, în doi ani”

Copiii cu vârste între 6 şi 11 ani ar trebui să poarte măști de protecție în funcție de cât de răspândit este coronavirusul în zonele în care se află ei ori dacă interacționează cu persoane în vârstă. Purtarea măștilor până la vârsta de 11 ani trebuie, îsnă, supravegheată de adulți, potrivit OMS, citată

OMS: Când NU trebuie să poarte copiii măști de protecție

OMS a atras atenția că sunt situații în care copiii nu ar trebui să poarte măști de protecție. De exemplu, atunci când fac sport sau aleargă, sar ori se joacă, astfel încât să poată respira în voie.

Al doilea vaccin COVID-19 al Rusiei, pregătit într-un laborator folosit pentru arme biologice mortale! A fost deja testat pe oameni! Ce efecte uluitoare a avut

Specialiștii de la OMS au subliniat că numărul copiilor care se pot juca împreună trebuie limitat și că trebuie păstrată o distanță de cel puțin un metru și încurajat spălatul pe mâini.

Totodată, măștile de protecție nu sunt obligatorii pentru copiii cu probleme de sănătate ce le îngreunează capacitatea de a respira.

Recomandari