Căutare Live

Consumul de probiotice este esential pentru a te mentine sanatoasa

Ultimele cercetari ale probioticelor sugereaza ca aceste culturi bacteriene active sunt eficientein prevenirea si tratarea unei varietati de probleme de sanatate, informeaza Huffington Post.

Organizatia Mondiala a Sanatatii recunoaste a fi probiotic orice microorganism viu care are un beneficiu asupra sanatatii atunci cand este ingerat. Iaurtul este cel mai cunoscut aliment pentru continutul lui de probiotice.

Acestea sunt benefice in special in combaterea problemelor castrointestinale comune. De asemenea, probioticele pot imbunatati si sistemul imunitar. Prin consumul de alimente probiotice se mentine flora intestinala care contribuie la functionare optima a sistemului imunitar.

Ceapa si prazul sunt alte alimente care contin probiotice si te pot ajuta sa previi infectiile si sa reduci riscul de obezitate.

Foto: hepta.ro

Depresia ar putea fi tratata cu narcise si ghiocei... Persoanele bogate se mentin sanatoase cu 15 ani mai mult...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri