Căutare Live

Cum luptam cu astmul in timpul verii

Asteptata cu mult entuziasm, vara poate crea probleme persoanelor care sufera de astm. Din cauza nivelurilor mai ridicate de polen, a caldurii si a poluarii, simptomele bolii se pot agrava.

O viata obisnuita lipsita de simptome

Pacientii cu astm se pot bucura de o viata normala, pot face efort fizic fara limitarile impuse de afectiune si pot chiar sa uite de boala lor cu conditia sa atinga un control bun al astmului. Acest lucru este posbil doar cu ajutor din partea medicului specialist, printr-o supraveghere corecta si pe termen lung si cu un tratament constant cu medicamente eficiente.

Asmaticii care isi controleaza boala nu se trezesc in timpul noptii, nu au nevoie sa utilizeze medicatia de criza, au o functie pulmonara normala si nu mai trec prin calvarul crizelor de astm.

Tot articolul, in Revista Felicia

foto: gamerfitnation.com

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Tigarile electronice, un pericol mai mare decat tigarile clasice...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri