- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
O cană de băutură caldă este un remediu plin de savoare pentru corp şi suflet. În zilele friguroase de iarnă, băut cu măsură şi preparat corect, vinul fiert este un alcool sănătos
Pentru a profita de calităţile benefice ale vinului prin fierbere, trebuie să ai grijă să alegi unul autentic, netratat,adică fără sulfiţi. Amestecă-l cu puţină scoţisoară, cuişoare sau felii de măr, pentru a-i mări propietăţile nutritive şi a-i da o aromă specială.
Nu-l lăsa la fiert prea mult. Chiar înainte de primul clocot, dă-l jos de pe foc şi îndulceşte-l cu puţin zahăr. Profu’ Menci nu recomandă mierea deoarece la temperaturi mari, aceasta se va degrada.
Ai în faţă o cană de vin aromat, ce conţine foarte mulţi antioxidanţi. Aminteşte-ţi că trebuie să îl bei în moderaţie şi niciodată pe stomacul gol.