Cum tratăm cariile fără durere?

 

Atunci când vine vorba despre remedierea problemelor de sănătate dentară, cu toții ne dorim același lucru - un tratament fără durere dar eficient, pentru care nu trebuie să scoatem din buzunar sume colosale.

De fapt, de cele mai multe ori, costurile mari ale serviciilor stomatologice sunt principalul factor care ne determină să sacrificăm frecvența controalelor de specialitate sau profesionalismul procedurilor dentare de care avem nevoie.

Totuși, există un cabinet stomatologic în București în care pacienții pot beneficia de o mulțime de oferte și discount-uri generoase la pachetele de servicii care să le asigure sănătatea dentară. Life Dental Spa este clinica ce își dorește să faciliteze pacienților accesibilitatea de a se bucura de o experiență stomatologică nedureroasă și eficientă.

Tratamentul cariilor, acum FĂRĂ durere: Alege laserul, în defavoarea frezei

Cariile dentare se află pe lista celor mai frecvente afecțiuni, întâlnite la pacienții de toate vârstele. Cariile se formează ca urmare a unei igiene precare, a obiceiurilor alimentare dăunătoare pentru dantură, dar ele pot fi produse de o serie de mulți alți factori.

Cea mai importantă modalitate prin care acestea pot fi prevenite constă chiar în consultațiile periodice. Stricta supraveghere medicală poate preîntâmpina apariția cariilor, care, deși nu sunt periculoase atunci când se află în faza incipientă, pot genera efecte extrem de neplăcute odată ce ating etape avansate de dezvoltare.

Cariile dentare pot fi tratate prin metoda clasică, respectiv prin intermediul frezei dentare. Acest instrument este eficient în procedura de curățare a bacteriilor de la nivelul dinților, însă procedurile în care este utilizată pot fi dureroase, mai ales pentru copii sau pentru pacienții mai sensibili. De aceea, în cabinetele medicale profesionale, printre care și Life Dental Spa, abordarea profilactică a cariilor implică folosirea laserului stomatologic.

Cum funcționează laserul stomatologic în odontoterapie

În ultima vreme, tehnologia laser se utilizează tot mai mult în domeniul medical. Aplicațiile sale nu au ocolit nici sfera de medicină dentară, în prezent cabinetele moderne fiind dotate cu aceasta ultratehnologie.

În stomatologie, laserul este utilizat și în cadrul procedurilor de odontoterapie, mai precis în tratarea cariilor dentare. Avantajele sunt numeroase în comparație cu tratamentul cariilor prin metodele convenționale, cunoscute deja de către majoritatea pacienților, însă de departe beneficiul principal constă în eliminarea durerii din timpul acestei intervenții.

Spre deosebire de curățarea mecanică cu freza stomatologică, laserul vaporizează țesuturile infectate, fără a genera presiune asupra nervilor sau a țesutului sănătos. Dincolo de aceste beneficii, laserul dentar sterilizează zona afectată de carii, prevenind apariția unor carii secundare pe lângă sau sub plomba.

Facilitate exclusivă la Life Dental Spa: prima consultație GRATUITĂ!

Să beneficiezi de servicii stomatologice profesionale la prețuri avantajoase nu mai este doar un vis; acum te poți bucura de oferte foarte tentante pentru menținerea sănătății tale orale, dacă alegi clinica dentară Life Dental Spa. Indiferent dacă alegi să te programezi telefonic sau online, direct pe site ori pe pagina de Facebook a clinicii, echipa Life Dental Spa te răsplătește cu o consultație complet gratuită, realizată cu ajutorul camerei intraorale. În plus, planul de tratament este de asemenea un cadou din partea clinicii, deoarece nu va trebui să plătești pentru el.

Mai mult decât atât, accesând secțiunea dedicată vei fi la curent cu cele mai noi oferte și discount-uri la pachetele de servicii stomatologice, printre care se numără și cel ce include igienizarea dentară profesională (respectiv detartraj și periaj profesional).facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI