Căutare Live

Dependenta de internet ar putea intra pe lista bolilor psihice. Fa-ti testul si vezi daca ai nevoie de ajutor!

Traim in epoca digitala, iar bolile se adapteaza rapid. Sau, altfel spus, se reinventeaza. In curand, dependenta de internet va fi inclusa pe lista bolilor psihice. In opinia specialistilor, persoanele care petrec mult timp navigand online manifesta simptome specifice dependentilor de alcool sau droguri. 

Nu mai este un secret pentru nimeni ca internetul creaza dependenta. Aceasta dependenta ar putea fi inclusa in curand pe lista bolilor psihice. Specialistii spun ca aceasta adictie se manifesta la fel ca cea fata de alcool sau droguri.

Dependentii de internet au tendinta sa se izoleze de cei din jurul lor si le este greu sa se concentreze. Tot psihologii spun ca cei mai predispusi la aceasta dependenta sunt copiii.

Vrei sa afli daca esti dependent de internet? Intra aici si fa-ti testul!

foto: momseyes.com

Noua gaselnita a Comisiei Europene: "I Coach Ex Smokers", aplicatia anti-fumat... Cum va arata corpul uman in viitor ...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri