Dieta cu LĂMÂI. Cum să slăbeşti un kilogram pe zi! Nerăbdătoare să îți vină iar rochia de la balul de absolvire?

Dieta cu lămâi este una extraordinar de eficientă și se obţin rezultate spectaculoase, însă trebuie urmată cu mare grijă!

Dieta cu lămâi este una extraordinar de eficientă și se obţin rezultate spectaculoase, însă trebuie urmată cu mare grijă!

Cunoscută şi sub numele de “Lemonade Diet” sau “Master Cleanse”, această dietă a fost creată de Stanley Burroughs, acum 50 de ani. Gândită pentru a curăţa corpul de toxine, ea are şi puterea de a reduce din greutate, deşi nu acesta a fost scopul pentru care a fost inventată iniţial.

Dieta se ţine timp de 10 zile. În tot acest timp, nu vei consuma nimic solid, numai 6-12 pahare de apă cu lămâie şi ceaiuri laxative. Pentru a prepara apa cu lămâie ai nevoie de:

DIETA CU LĂMÂI

– 2 linguri cu suc de lămâie proaspăt stors
– 300 mililitri de apă plată
– 2 linguriţe cu sirop de arţar organic
– un vârf cu cuţit cu piper Cayenne pudră

Dieta cu LĂMÂI. Cum să slăbeşti un kilogram pe zi! Nerăbdătoare să îți vină iar rochia de la balul de absolvire?

DIETA CU LĂMÂI! Dimineaţa, pe stomacul gol, înainte de suc, trebuie să consumi un litru de apă plată în care se amestecă două linguriţe cu sare de mare neiodată, scrie eva.ro. Apoi, pe parcursul zilei, se consumă între 6-12 pahar cu suc de lămâie de fiecare dată când simţi că îţi este foame. De asemenea, poţi să consumi şi ceai de mentă neîndulcit, dacă simţi nevoia.

Seara, se bea o ceaşcă cu ceai laxativ.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri