Antena Căutare

Dieta de 8 ore: Slăbești 4 kilograme cu cea mai scurtă cură de slăbire din lume!

Această rețeta de opt ore este numită și „cea mai scurtă cură de slăbire din lume”. Este extrem de eficientă iar rezultatele sale se văd imediat. Tot ce trebuie să faci este să mănânci tot ce îți dorești într-o perioada de opt ore în timpul zilei.

Această rețeta de opt ore este numită și „cea mai scurtă cură de slăbire din lume”. Este extrem de eficientă iar rezultatele sale se văd imediat. Tot ce trebuie să faci este să mănânci tot ce îți dorești într-o perioada de opt ore în timpul zilei.

La prima vedere, pare simplu, însă există câteva reguli pe care trebuie să le respecți. În primul rând, trebuie să mănânci doar opt ore pe zi, iar în restul de 16 ore ai voie să bei dpar apă, ceaiuri din plante sau limonadă fără zahăr. Experții recomandă că cele opt ore să fie în intervalul 9:00 – 17:00 pentru că atunci se obțin cele mai bune rezultate. Timpul dintre mese nu ar trebui să fie mai mic de patru ore. Poți mânca orice alimente sănătoase, fără să exagerezi cu cantitățile, scrie girly.ro.

Dacă nu știi care sunt alimentele sănătoase, iată o lista din care te poți inspiră:

Peste, ficat de peste, icre și fructe de mare: Sunt bogate în proteine ușor asimilabile, iod, seleniu, omega 3. Sunt de preferat proaspete, mai puțin congelate sau în conservă. Modul de gătire optim este la abur sau fierte (supă de peste). Peștii de apă dulce nu au cantități semnificative de omega 3 iar peștii oceanici (mai ales peștii răpitori) tind să acumuleze metale grele și alți contaminanti. Atenție la modul de creștere (le preferăm pe cele sălbatice în locul celor de crescătorie/acvacultură) și la cel de recoltare (să aibă certificare pentru pescuit sustenabil).

Articolul continuă după reclamă

Ouă: Alimentul aproape complet, cu nenumărate beneficii, repus în drepturi după ce dogmă vânzătorilor de cereale a fost desființată. Consumul a 3 ouă zilnic nu afectează negativ starea de sănătate la omul sănătos. Ouăle de prepeliță conțîn chiar mai mult colesterol decât cele de găînă, dar asta nu este o problema. Totuși, în ou găsim reflectată compoziția nutrițională (în special la minerale) a nutrețurilor folosite și a modului de viață al găinilor. Este de preferat să le mâncăm fierte moi, gălbenușul poate fi crud însă albusul are nevoie de tratament termic.

Nuci, alune și semințe oleaginoase: Au un conținut mare de grăsimi (sănătoase), fibre, proteine, vitamine minerale. Trebuie mestecate bine și, de preferat, hidratate. Se evita prăjirea. Pot fi folosite pentru preparate vegane și „de post” („brânză”, „lapte” etc.). Au drept sezon optim toamna și iarnă.

Legume (frunze, rădăcini, tuberculi, rizomi, tulpini, inflorescente): Sunt alimente smai slab încărcate caloric (cu excepția organelor de depozit) dar care aduc beneficii în zona antioxidanților și fitonutrientilor benefici pentru sănătate. Fiecare își are modul propriu de preparare optimă, de exemplu spanacul sau morcovii sunt mai utile preparate termic (fierte), nu crude. Pot conține și antinutrienti sau toxine. La omul modern și sedentar ele ar trebui să fie „grosul” dietei.

Fructe, fructe asociate legumelor (tomate, castraveți), avocado, măsline:Fructele dulci au și un conținut mare de zaharuri, chiar dacă naturale, ele pot contribui la depozitarea grăsimilor. Este de preferat să mâncăm fructele proaspete, în sezon (vara, toamna). Tomatele roșii sunt bune (chiar mai bune) în formă lor conservată: suc de roșii sau bulion de roșii. Dovleacul este și el un fruct care se mănâncă sub formă de supe sau copt.

Cereale, semințe și pseudocereale: Cerealele care conțin gluten, în special grâul modern, primesc din ce în ce mai multe aprecieri negative, deci consumul lor ar trebui ținut la minim. Chiar și pâinea făcută în casă din aceeași făînă albă este tot pâine albă. Alte tipuri de semințe bogate în amidon, dar și în fibre, proteine, vitamine și minerale pot face parte din alimentația sănătoasă, mai ales dacă sunt preparate corect (majoritatea necesită înmuiere și/sau chiar germinare), scrie getfit.ro.

Atenție, mămici! La ce pericole se expune copilul tău, atunci când își roade unghiile: "Este mutilant! Este subtrat... Eşti în PERICOL fără să ai habar! Bolile provocate de plombele dentare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x