Efecte CUMPLITE! Ce se întâmplă dacă ții telefonul în buzunarul de la pantaloni

​Aproape toată lumea are tendința să țină telefonul mobil în buzunar, pentru a fi mai ușor de manevrat. Totuși, puține sunt persoanele care știu la ce pericol se expun din cauza acestui obicei!

Aproape toată lumea are tendința să țină telefonul mobil în buzunar, pentru a fi mai ușor de manevrat. Totuși, puține sunt persoanele care știu la ce pericol se expun din cauza acestui obicei!

Recent, un detaliu cumplit a ieșit la iveală despre persoanele care au obiceiul de a ține telefonul în buzunarul de la pantaloni. Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință din Israel, acest lucru poate afecta extrem de grav sănătatea, pe termen lung.

Studiul a arătat că din o sută de bărbați care au solicitat ajutor medical pentru a rezolva problemele de fertilitate, jumătate dintre ei au obiceiul de a ține telefonul mobil în buzunar.

Efecte CUMPLITE! Ce se întâmplă dacă ții telefonul în buzunarul de la pantaloni

Radiațiile emise de dispozitivele de tip smartphone scad drastic nivelul de fertilitate. Combinat cu un stil de viață nesănătos, cu fumatul și cu stresul pe termen lung, telefonul mobil poate scădea semnificativ șansele de a concepe un copil.

La fel de periculos este și să ții telefonul mobil pe noptieră sau pe pat, mai ales atunci când dispozitivul este la încărcat.

Aparent, nici femeile nu sunt ferite de radiațiile electromagnetice și de efectele neplăcute ale acestora.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri