Iată cum poți face periuță de dinți din țelină! Rezultatul: un zâmbet sănătos

Faptul că nu veți periuța de dinți cu voi atunci când este cazul poate fi o problemă. Statiscile arată că românii nu sunt fruntașii Europei în ceea ce privește igiena dentară sau folosirea periuței și a pastei de dinți. Motivele pot fi multiple, scuzele, de asemenea, însă soluții există și sunt la îndemână.

ZFaptul că nu veți periuța de dinți cu voi atunci când este cazul poate fi o problemă. Statiscile arată că românii nu sunt fruntașii Europei în ceea ce privește igiena dentară sau folosirea periuței și a pastei de dinți. Motivele pot fi multiple, scuzele, de asemenea, însă soluții există și sunt la îndemână.

Zâmbetul sănătos reprezintă, fără îndoială, o carte de vizită pentru un om de succes, și pe lângă încrederea pe care ți-o dă un zâmbet frumos, sănătatea este de departe cel mai important aspect din viața noastră.

Prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” și a știrilor de weekend de la Antena 3, Ela Crăciun a aflat de la medicul dentist Dr. Taner Chemal cum putem obține un zâmbet sănătos folosind remedii naturale. ”Țelina reprezintă „periuța de dinți naturală” grație structurii fibroase ale acestei legume. Particulele alimentare sunt literalmente îndepărtate de pe dinți în timp ce mestecăm țelină crudă. În plus, masticarea prelungită stimulează secreția de salivă, neutralizându-se astfel ph-ul acid din gură”., explică Dr. Chemal.

Nu uitați că orice problemă stomatologică se poate rezolva cu ajutorul tehnicilor avangardiste și a tehnologiei de ultima oră. Aveți grijă de sănătatea dinților dvs pentru un zâmbet de succes.

De la începutul lunii martie, Ela Crăciun a devenit prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” difuzată în fiecare duminică de la 09.30 pe Antena 3. Ela continuă să fie prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 și ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

Ultimele știri