Ingrediente:
- 2 morcov
- 1 ceapa rosie
- 2 dovlecei
- 1 kg de ciuperci champignon
- 1 ardei roșu
- 2 linguri ulei măsline (opțional)
- Sare, piper după gust
- 3 căței de usturoi
Iată cum se prepară cele mai bune legume la tigaie:
Pentru început, spălăm foarte bine legumele, apoi le decojim și tăiem aproximativ la aceeași dimensiune, ca să nu riscăm ca unele bucăți să fie gata mai redepe decât altele. Avem nevoie de o tigaie adâncă ce ne va permite să amestecăm și rumenim foarte bine legumele. Noi am ales tigaia wok din gama Regis Stone Copper Pans. Are triplu strat antiaderent și nu este necesar să folosim ulei. Cu wok-ul de la AloShop învârtim ingredientele ca un adevărat maestru bucătar!
Punem tigaia la foc pe mediu și adaugăm treptat legumele. Începem cu ceapa, ciupercile și usturoiul, apoi continuăm cu restul ingredientelor. Amestecăm constant până când garnitura noastră delicioasă este gata.
Poftă bună!
Care sunt alimentele cu un conținut ridicat de vitamina D, pe care ar trebui să le consumăm în perioada izolării... Cum se foloseşte corect masca de protecţie. Raed Arafat a arătat, pas cu pas, la tv | VIDEO...