Patru exercitii pentru a-ti accelera metabolismul

Daca tot incerci sa dai jos niste kilograme in plus si, orice ai incerca, nu-ti reuseste, inseamna ca ai o problema cu metabolismul. Nu toti suntem binecuvantati cu arderi intense, insa putem face cateva exercitii fizice pentru a le imbunatati si a da o mana de ajutor metabolismului lenes ca sa isi accelereze ritmul. Iata ce recomanda Cindy Withmars, autoarea cartii „101 de cai pentru a scapa de kilogramele in plus”.

1. Fa exercitii combinate!2. Tine pulsul ridicat!3. Schimba ritmul!4. Rezista!- Aseaza-te in genunchi, cu palmele sprijinite pe podea.

- Ridicati in picioare, cu doua greutati in maini, faceti o genuflexiune.

- Ridicati, cu greutati in maini, faceti o fandare in fata cu piciorul drept in timp ce duceti la umar greutatea din mana dreapta. Reveniti si schimbati piciorul. Apoi faceti din nou fandare in fata cu piciorul drept, in timp ce ridicati greutatea deasupra capului. Repetati miscarea de 10 ori.

- Tine o minge medicinala in fata, cu mainile intinse, iar picioarele sa fie departate putin mai mult decat latimea umerilor. Ridica mingea deasupra capului, fara sa indoi coatele. Apoi du mingea catre sol in timp ce tu indoi genunchii, astfel incat coapsele sa fie paralele cu solul. Prinde din nou mingea si ridica-te in timp ce ridici si mingea deasupra capului cu coatele intinse. Repeta miscarea de 10-20 de ori.

Citeste si Sfatul Parintilor

FOTO: wellnessandpeace.com

Ultimele știri