Poți afla dacă ești sănătos în doar un minut, acasă! Ai nevoie doar de o lingură

 

Cu toții știm cât de important este să ne monitorizăm constant starea de sănătate, dar foarte puțini dintre noi chiar o facem. 

Dacă nu ai mereu la îndemână timpul necesar pentru a face o vizită la medic pentru un control de rutină, îți punem la îndemână o modalitate simplă și la îndemâna oricui prin care îți poți verifica în orice moment starea de sănătate. Această metodă nu este costisitoare și te poți folosi de lucruri pe care le găsești la îndemână în bucătăria ta. Astfel, ai nevoie doar de o lingură de metal și de o pungă transparentă de alimente.

Tot ceea ce trebuie să faci este să iei lingura și să răzuiești cu ea la suprafața limbii și a obrajilor, acoperind-o abundent cu saliva ta. După ce ai terminat cu această operațiune, trebuie să introduci lingura în punga transparentă din plastic și să o plasezi sub o lumină puternică fie sub cea a soarelui, fie sub o sursă de lumină artificială, de la un bec pe care îl ai în preajmă. După ce ai realizat acest procedeu, trebuie să aștepți un minut, iar apoi să începi să examinezi cu atenție ceea ce se regăsește la suprafața lingurii.

 Află cum poți să-ți verifici starea de sănătate cu ajutorul unei linguri

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe