Ciolanul este delicios. Totul e să ştii să-l prepari. Iar dacă lângă el mai pui şi fasolea cea de toate zilele, iese o masă tipic românească, în urma căreia te lingi pe degete. Dar cât de sănătos este acest preparat?
Ciolanul este afumat, iar fumul conţine substanţe cancerigene. Asta nu înseamnă ca nu putem gusta, ne spune Profu' Menci. Atenţie, putem să-l gustăm, nu să-l consumăm ca pe un aliment.
Care sunt valorile nutriţionale ale acestui gustos preparat şi cum alegem tipul de fasole, astfel încât să evităm eventuale probleme ale tranzitului, vă explică specialistul Gheorghe Mencinicopshi, în materialul de mai sus!
Fie că îţi doreşti să slăbeşti, să te menţii sau să te îngraşi, învăţăturile Dr. Gheorghe Mencinicopschi, te vor ajuta să faci alegerile corecte pentru a te simţi bine în pielea ta.