S-a descoperit un tratament minune impotriva cancerului. 80% dintre vaccinati s-au vindecat

Un profesor japonez, pe numele sau Kenichiro Hasumi, a prezentat o metoda revolutionara de lupta impotriva cancerului. Acesta a creat un tratament-minune, care are o rata de succes foarte mare. Circa 80% din cei care au aplicat tratamentul profesorului s-au vindecat complet de aceasta boala nemiloasa.

De curand, Kenichiro Hasumi a fost prezent la un simpozion in orasul bulgaresc Pleven, unde a vorbit despre vaccinurile anti-cancer, la care lucreaza de peste 20 ani. Conform Standart News, peste 400 de pacienti au trecut prin mainile profesorului, in clinici din Japonia, Thailanda si Malaezia.

Acest vaccin miraculos are efecte benefice la scurt timp dupa aplicare. Profesorul Hasumi spune ca in organismului pacientului bolnav se creeaza anticorpi, care sunt separati si inghetati. In acest mod, se formeaza un fel de banca, de unde, lunar, se colecteaza "celule ucigase" care se injecteaza direct in tumora canceroasa, noteaza Standart News. Deocamdata, tratamentul lui Kenichiro Hasumi este la stadiul de teste.

Sursa: Antena3.ro

Ultimele știri