Studiu: Creierul uman si-a atins capacitatea maxima!

Omenirea a inventat penicilina, navetele spatiale, calculatoarele personale si organe si membre artificiale care sa le inlocuiasca pe cele bolnave. Care va fi urmatorul pas pentru inteligenta umana?

inteligenta umana nu va mai face niciun pas inainte


Creierul oamenilor si-a atins capacitatea maxima si este fizic imposibil sa devenim mai inteligenti decat deja suntem"Am demonstrat ca creierul are nevoie de energie pentru a functiona, iar performantele noastre cerebrale sunt strict determinate de cantitatea de energie care este fizic posibil sa fie primita de creier", a comentat Simon Laughlin, profesor de neurobiologie. "Capacitatea de gandire inovativa a creierului are nevoie de foarte multa energie pentru a functiona, pentru ca sistemul nervos central trebuie sa caute informatii din diferite surse pe care sa le coreleze in mod repetat pentru a descoperi noi si noi conexiuni"Revista Felicia


Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri