Căutare Live

Studiu: de ce e bine sa dai fostilor iubiti 'unfriend' pe Facebook?

E foarte simplu! Pentru ca pe langa timpul pierdut, poate avea un impact negativ asupra sanatatii tale emotionale, informeaza Daily Mail.

Cercetatorii de la Universitatea din Brunei conchid ca vizualizarea profilul fostului iubit e echivalent cu a primi un 'cutit in inima'.

Inainte de epoca digitala, spionarea fostilor iubiti cerea timp si dedicare. In prezent, din cauza retelelor sociale, tentatia este foarte mare.

Si periculoasa pentru ca da posibilitatea sa stii 24/24 ce se intampla in viata fostului sau fostei. Cu cine s-a intalnit, unde a iesit, ce si-a cumparat, ce planuri de vacanta are. Mai mult de jumatate dintre utilizatori isi spioneaza fostele iubite sau fostii iubiti.

Tara Marshalll, psihologul care a condus studiul considera ca daca pastram fostii iubiti in lista de prieteni virtuali atunci va fi mai dificil sa trecem la o noua relatie.

Potrivit cercetarii, cei care au ramas prieteni virtuali cu o fosta sau cu un fost iubit au avut parte de mai multa suferinta decat cei care i-au exclus.

"Per ansamblu, rezultatele studiului arata ca expunerea fata de un fost iubit sau o fosta iubita prin intermediul Facebook-ului blocheaza procesul vindecarii in urma unei despartiri", a spus Tara Marshall.

Poti comenta articolul si pe pagina de Facebook a Antenei 1!

foto: turismmarket.com

Sursa foto: Facebook

Incaltamintea, intre moda si sanatate. Ce recomanda medicii pentru sezonul friguros... Noua gaselnita a Comisiei Europene: "I Coach Ex Smokers", aplicatia anti-fumat...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri