- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Mai ales în perioada postului, românii se bucură atunci cțnd este dezlegare la pește și consumă acest aliment, crezând că este benefic pentru sănătate. Totuși, peștele poate fi extrem de nociv.
Metalele grele sunt chimicale deosebit de periculoase, întrucât nu pot fi eliminate cu ușurință. Mercurul, aluminiul, plumbul, pentru a numi doar câteva dintre cele mai cunoscute chimicale care afectează creierul, ajung în corp prin vaccinuri, în timpul intervențiilor stomatologice sau prin inhalarea unor produse agrochimice.
Frecvent, de intoxicația cu metale grele se face vinovat și consumul anumitor tipuri de pește, precum tonul, crapul, codul, fileul de Pangasius sau peștele-spadă, care conțin cantități mari de mercur.
Consumul de pește nu este neapărat sănătos
Intoxicația cu metale grele poate provoca o serie de afecțiuni neurologice deosebit de grave printre care amintim doar Alzheimer, Parkinson, scleroză laterală amiotrofică, scleroză în plăci.
Pericol pentru sănătate! Ce se întâmplă dacă te speli pe dinți imediat după masă!
Pentru a nu te expune pericolului intoxicației cu metale grele, evită să consumi tipurile de pește pe care le-am enumerat mai sus și, de asemenea, renunță la plombele de amalgam, care conțin mercur, în favoarea celor care conțin materiale compozite fotopolimerizabile.
Acestea sunt cele mai comune chimicale care afectează creierul. Cunoscând consecințele pe care le produce consumul lor, alege variante alternative sau renunță, pur și simplu, la ele.