Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Carmen Harra prezice o nouă Revoluție în România: „Anul 2019 va intra în istorie la fel ca 1989. România va vedea o manifestație extrem de puternică”

Carmen Harra face dezvăluiri sumbre despre anul 2019. Ce pericole ne așteaptă, dar și ce schimbări bune vor avea loc în acest an, ne spune clarvăzătoarea.

Carmen Harra face dezvăluiri sumbre despre anul 2019. Ce pericole ne așteaptă, dar și ce schimbări bune vor avea loc în acest an, ne spune clarvăzătoarea.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019”, a spus Carmen Harra.

În zodiacul chinezesc, este anul „Porcului Maro”. Spre deosebire de 2018, care a fost an de foc, anul acesta este unul de apă. Carmen Harra spune că asta va aduce inundații, valuri tsunami și multe alte probleme legate de apă.

„La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989. Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile!”, a adăugat clarvăzătoarea.

„Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929...S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte.”

sursa: antenastars.ro

Recomandari