Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Cinci motive pentru care nativul din zodia Taur este partenerul ideal pentru viață

Taurul este partenerul ideal pentru viața de cuplu! Da, acest lucru este un fapt și e dovedit de câteva caracteristici unice pe care doar cei născuți în zodia Taur le dețin 100%. Iată de ce dacă ai un Taur acasă te poți considera cel mai bogat om de pe Pământ!

Taurul este partenerul ideal pentru viața de cuplu! Da, acest lucru este un fapt și e dovedit de câteva caracteristici unice pe care doar cei născuți în zodia Taur le dețin 100%. Iată de ce dacă ai un Taur acasă te poți considera cel mai bogat om de pe Pământ!

1. Sunt oameni calmi

Rareori devin participanții unor certuri odioase. În general, ei rămân calmi și nu fac crize de isterie fără motiv. Alături de Taur întotdeauna te simți în largul tău, pentru că nativii acestei zodii emană încredere și liniște.

2. Sunt parteneri fideli

Când vine vorba de relații, Taurul întotdeauna susține beneficiile unei relații lungi și stabile. Acești oameni aproape niciodată nu fac cunoștință numai de dragul sexului. Ei sunt reprezentanții “vechii școli”. Taurul este selectiv, atunci când își alege partenerul și poate construi o relație serioasă numai atunci când are încredere în el 100%. Este fidel și niciodată nu va avea o aventură romantică în timpul unei vacanțe sau a unei călătorii de afaceri.

3. Sunt oameni perseverenți și hotărâți.

Dacă Taurul și-a văzut premiul, nimic nu-l poate opri. Chiar și în momentele dificile, când viața îl lovește – el nu renunță. Taurul se îndreaptă persistent spre obiectiv, chiar dacă toți în jur îi spun că nu va reuși. Desigur, uneori această calitate te enervează. Tu îi oferi Taurului un sfat de ce nu ar trebui să încerce o altă prostie ambițioasă, iar el oricum face asta. Însă, uneori, are dreptate și obține ceea ce-și dorește.

4. Sunt protectori

Taurii sunt considerați oameni puternici și tăcuți. Și nu în zadar: dacă se confruntă cu o situație dificilă, nu se tem să ia măsurile necesare. Dacă cineva va ofensa o persoană importantă pentru Taur, mai întâi va compătimi victima, apoi va pedepsi răufăcătorul. Când vine vorba de a-și exprima opinia, el nu va ascunde adevărul. Însă știe să-l prezinte cu tact. În loc de “Arăți grozav în această rochie”, el îți va spune ceva de genul: “E o rochie bună, dar nu este cea mai bună alegere. Încearcă altceva. ”

5. Sunt raționali și pragmatici

Taurul vede lumea așa cum este ea. Spre deosebire de reprezentanții semnelor de “aer”, mintea Taurului nu zboară în nori. El poate stabili obiective realiste și le poate atinge. Este renumit pentru mintea logică și rațională. Prin urmare, Taurul apreciază stabilitatea și previzibilitatea. Deci, este un garant de încredere, dacă nu pentru o viață de lux, cel puțin pentru una îndestulată.

Sursa: relatii.net

Recomandari