Antena Căutare

Horoscop decembrie 2018 Fecioară. Fecioarele vor suferi din dragoste

Horoscop decembrie 2018 Fecioară. Horoscop lunii decembrie le aduce greutăți acestor natovi. Capitolul dragoste și relații are mult de suferit! Nu este exclus ca Fecioarele să rămână fără partener de sărbători. 

horoscop decembrie fecioara

Horoscop decembrie 2018 Fecioară. Horoscop lunii decembrie le aduce greutăți acestor natovi. Capitolul dragoste și relații are mult de suferit! Nu este exclus ca Fecioarele să rămână fără partener de sărbători.

Horoscop decembrie 2018 Fecioară - Carieră și bani

Destul de multe răstălmăciri, neînțelegeri și sincope în zonă comunicării, dar acestea se diminuează până la dispariție, după 6 decembrie, când Mercur își reia mersul direct. Și ar putea fi o perioadă bună pentru a analiză mai atent o serie de relații, contracte și colaborări, pentru a decide ce păstrează și ce nu, întrucât în ultimele săptămâni e posibil să fi avut mai multe semne că unele direcții în care se îndreaptă le consumă prea multă energie. E o perioadă bună și pentru a rezolvă chestiuni ce țin de acte și studii, ori examene sau lucrări scrise.

Citește și horoscopul lunii decembrie pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop decembrie 2018 Fecioară - Familie, Relații

Multă dinamică este în sectorul casei și familie, se pare că Fecioarelor le este solicitată foarte mult atenția și prezența, fie pentru nevoi ale celor dragi, fie pentru diverse activități de reașezare în cămin.

Horoscop decembrie 2018 Fecioară - Dragoste

În orice caz, e o luna în care să acorde mai multă atenție planului personal, vieții intime, confortului sufletesc. În ultima parte a lunii, să fie atente la relațiile pe care le încheagă, e posibil să fie vorba de pseudo-angajamente, de oameni cu un caracter îndoielnic sau de promisiuni deșarte.

Tot în seara zilei de 22 Decembrie se contruiește aspectul de Lună plină în Semnul Racului, ajutând la finalizarea unei etape profesionale. Se va vedea clar schimbarea mentalității referitoare la muncă și implicațiile ei. De asemenea se pot remarca probleme de sănătate la nivel individual și probleme ale sistemului de îngrijire a sănătății publice, probleme care își vor găsi cumva soluțiile chiar de la finele acestui an.

sursa: astrocafe

Horoscop decembrie 2018 Leu. Începe cea mai bogată perioadă din an pentru Lei... Horoscop decembrie 2018 Balanță - De ce 22 decembrie e zi decisivă pentru Balanțe...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x