Căutare Live

Horoscop dragoste. 3 zodii care vor avea de suferit până la sfârșitul lunii septembrie

Horoscop dragoste. Pana la sfarsitul lunii, 3 zodii vor avea mari probleme in dragoste. Afla daca te afli printrea cesti nativi ai horoscopului si care este rezolvarea problemelor tale.

Horoscop dragoste. Până la sfârșitul lunii, 3 zodii vor avea mari probleme în dragoste. Află dacă te afli printre acești nativi ai horoscopului și care este rezolvarea problemelor tale.

1 Horoscop dragoste - LEU

Ești încă destul de vulnerabil pe plan emoțional și îți este greu să te lămurești în ceea ce privește situația actuală a cuplului din care faci parte. Deschide-te în față sentimentului de înțelegere. Nu dipera, totul are o rezolvare! Răbdarea este cheia în această perioada.

2 Horoscop dragoste - BERBEC

Deși viață de cuplu este prioritatea ta principala în această săptămâna, parcă tot singur și lipsit de emoție te simți. Ai răbdare, o să răsară soarele și pe strada ta. Provocarea constă în a-ți orienta eforturile spre împlinirea emoțională.

3 Horoscop dragoste - VĂRSĂTOR

Chiar dacă traversezi o perioada nu prea plăcută din punct de vedere amoros, nu te concentra pe lucrurile urâte, care cu siguranță au o rezolvare, ci caută să gestionezi emoțiile pozitive cărora nu le mai dai importanță.

Horoscop țigănesc octombrie 2018. Află care îți este destinul în luna octombrie... Vești triste pentru trei zodii din horoscop! Le merge prost pe toate planurile...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri