Antena Căutare

Personalitatea nativilor născuți în ziua de 23. Sunt oameni inteligenți, ingenioși și cu o capacitate mare de a se adapta oricărei situații

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 23 a oricărei luni

Sunt oameni inteligenți, agili și ingenioși și au o mare capacitatea de a a se adapta oricărei situații. Aceștia reacționează spontan, rapid și adecvat.

Pentru nativii născuți pe 23 viața este o aventură și pot experimenta cu fiecare ocazie lucruri noi și incitante. Au darul comunicării, sunt imaginativi și perspicace, au talente diverse, dar și interese multiple. Acești nativi au destin schimbător, dar nu le lipsește șanșa.

Nativii născuți pe 23 au și defecte nu au răbdare, tenacitate și cu o înclinație către adicții cum ar fi drogurile, alcoolul, tutunul. În dragoste sunt afectuoși și sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe legături, dintre care unele potrivite sau imposibile.

Horoscopul zilei, 10 decembrie 2019. Fecioară: Sunteți hotărâți să acordați mai mult timp familiei... Horoscop 11 decembrie 2019: În viața scorpionilor apare ceva magic!...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x