Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Berbec. Mari suprize pe plan sentimental în acestă lună

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Berbec. Afla ce iti rezerva luna octombrie, potrivit horoscopului. Astrele spun ca vei avea multe suprize pe plan sentimental in luna octombrie.

Horoscop Octombrie 2018 Zodia Berbec. Află ce îți rezervă luna octombrie, potrivit horoscopului. Astrele spun că vei avea multe suprize pe plan sentimental în luna octombrie.

Horoscop dragoste octombrie Zodia Berbec

Viața amoroasă a Berbecilor este intensă în octombrie 2018, uneori poate chiar extremă. Pot avea loc despărțiri și împăcări, reluarea unor legături cu persoane din trecut sau revenirea în actualitate a unor probleme nerezolvate la vremea lor. Se pot naște atracții fatale și relații fierbinți, poate chiar extraconjugale.
Celibatarii pot fi favorizați în luna octombrie dacă se întorc la o iubire mai veche sau dacă se limitează la aventuri de scurtă durată.

Horoscop bani octombrie Zodia Berbec

Din punct de vedere profesional ai putea avea mai mult de câștigat cu vorba bună și cu fapte concrete. Te poți impune demonstrându-ți competența, nu contestând autoritatea altora. Mercur, guvernatorul casei muncii Berbecului, este foarte activ în aspecte în luna octombrie 2018, ceea ce înseamnă că ar putea apărea oportunități de a-ți găsi un loc de muncă sau de a avea realizări importante la locul de muncă actua

Horoscop sănătate octombrie Zodia Berbec

Evenimentele lunii octombrie 2018 au un mare impact emoțional. Stările tale pot oscila rapid de la entuziasm la epuizare, poți fi când irascibil, când apatic. Se poate chiar să fii atât de preocupat de anumite probleme încât să nu îți dai seama că muncești continuu, fără pauză.

Sursă: eastrolog.ro

Recomandari