Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodiile trec prin schimbări majore

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici.

Urmează o săptămână cu rune bune și promițătoare a anunțat numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici

Sezonul Berbecilor va fi unul surprinzător și, conform horoscopului, multe persoane vor experimenta momente tensionate din cauza influenței lui Venus, care îi va face pe nativi să fie înflăcărați peste măsură.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 BERBEC

Berbecii vor avea parte de ceva nou, fierbinte. Trebuie să fie pregătiți pentru că inima lor va fi încercată din punct de vedere amoros, de data aceasta în sens pozitiv. O parte din Berbeci vor primi cadouri și vin de la persoane cu afectivitate mai multă. Berbecul e pregătit în această săptămână să-și facă bagajele pentru că are de făcut o călătorie, sau chiar mai multe. În tot cazul este o săptămână de alergătură, chiar dacă sunt drumuri mai lungi, sau mai scurte pentru nativii Berbec.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 TAUR

Taurii au parte și ei de un aprilie interesant și trebuie să fie mereu cu ochii în patru. Lucrurile se desfășoară în favoarea lor. Există multe mesaje și comunicare. Are fertilitate și belșug săptămâna aceasta. Peste puțin timp visele nativilor se vor îndeplini. Taurul primește vești bune. S-ar putea să primească o sumă de bani consistentă sau un cadou surpriză.

Citește și: Horoscop aprilie 2021: dragoste, bani, carieră. Luna aceasta aduce mari provocări pentru Balanțe

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 GEMENI

Vine ceva nou, fierbinte, pasional în viața nativilor, iar ei trebuie să fie analitici. Gemenii vor găsi rezorvarea problemelor care îi frământă. Nativii din această zodie trebuie să fie atenți la tot ce au de rezolvat și n-au rezolvat încă.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 RAC

Racii primesc cadouri de unde nu se așteaptă. Au parte de momente care mai de care mai frumoase. Are parte de multă comunicare, este o săptămână plină de evenimente neașteptate. Fiți atenți și nu piedeți oportunități! Dacă aveți nevoie de o perioadă de respiro, de un refugiu, puteți să fugiți o perioadă. Este o săptămână în care vă puteți face bagajele.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 LEU

Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună. Leii vor afla un adevăr foarte important care le poate marca viața. Pentru Leoaicele măritate, va fi o perioadă a revelațiilor, iar pentru cele nemăritate vin cererile în căsătorie Aceștia sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, având parte de o revigorare pe toate planurile.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 FECIOARĂ

Fecioarele au un aprilie în care trebuie să schimbe macazul, să abordeze altfel toate problemele. Trebuie să urmeze alte tactici în deciziile pe care le iau. Aveți răbdare și nu forțați mâna norocului, toate lucrurile bune vin dacă așteptați. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 BALANȚĂ

Balanțele sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Pentru Balanțe, asta înseamnă maximă atenție la sănătate. Este dornică de dragoste și pusă pe lucruri foarte serioase. Tot ce are nevoie este să primească dragoste.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 SCORPION

Citește și: Horoscop. Nativii care au șanse să devină părinți în 2021. Ei sunt norocoșii care vor fi binecuvântați cu un copil

Scorpionii intră într-o lună de schimbare totală ca să demonstreze cine sunt ei. Trebuie să arate cine este șeful atât în familie, cât și la serviciu. Au parte de o triplă poziționare, pe toate sectoarele importante ale vieții lor.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea o primă parte a lunii în care trebuie să se relaxeze. Au în subconștient niște temeri legate de o persoană care are o stare de sănătate precară. Nu trebuie să mai pună răul în față. Persoana la care se gândesc are o forță lăuntrică și îi va ajuta.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 CAPRICORN

Au câștigat în luna aprilie pe toate planurile. Este clar luna Capricornilor. Capricornul se înconjoară cu o aură de mister. În această săptămână vor simți nevoia să fie doar ei și nu vor să dicute prea mult cu alte persoane.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 VĂRSĂTOR

Vărsătorii primesc vești bune, la fel ca Răcușorii. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani.. Vărsătorii trebuie să se trezească la realitate care poate aduce o mulțime de schimbări benefice, incluzând banii, dragostea și călătoriile.

Horoscop rune 29 martie - 4 aprilie 2021 PEȘTI

Peștișorii caută și provoacă schimbările. Vor avea o suită de schimbări majore care se vor produce aproape imediat. Dau din coadă și se produce un salt rapid în existența lor săptămâna viitoare. Pești își doresc fertilitate și belșug, iar visele lor se vor împlini în această săptămână.

Ultimele știri