Horoscop zilnic 26 februarie 2019. Zodia Taur, înselată de partener! Avertisment dur

Horoscop ziHoroscop zilnic 26 februarie 2019. Ce Zodie de Pământ este înselată de partener! Avertisment dur din partea astrelor pentru o zodie. Previziuni astrale ale zilei de marți pentru toate zodiile.lnic 26 februarie 2019.

horoscop zilnic 26 febriarie 2019

Horoscop zilnic 26 februarie 2019. Ce Zodie de Pământ este înselată de partener! Avertisment dur din partea astrelor pentru o zodie. Previziuni astrale ale zilei de marți pentru toate zodiile.

Aspectele astrale ale zilei de 26 februarie aduc în discuție relațiile amoroase, sociale, profesionale. Nativii Zodiacului sunt în căutarea adevărului, a redescoperirii de sine: cine sunt și de ce au ajuns în acest punct critic. Ce zodii sunt avertizate de astre, conform horoscopului de marți, 25 februarie 2019.

Horoscop martie 2019. Zodia Leu este Regina Primăverii! Previziunile astrale ale lunii​

Horoscop săptămânal 25 februarie - 3 martie. Venus în Vărsător. Ce pățesc zodiile​

Horoscopul zilei marți, 26 februarie, pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Berbec

Zodia Berbec are o tendință acută de autoizolare. Toate i se par pe dos în viață, în mintea ei domnește haosul. Caută să te liniștești și asigură-te că nu te izolezi prea mult și că nu te închizi în propria carapace din cauza fricilor ce au pus stăpânire pe tine. Dacă îți dai seamă că ești singur pentru că eviți ceva, te-ai putea gândi la alternativele tale. Probleme apar și la locul de muncă. O zi grea pentru nativii zodiei Berbec.

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Taur

Mare atenție la persoanele cu ochii verzi, astăzi. Se pot ridica anumite tensiuni înainte de a putea spune “gelozie”. Taurii, zodia de Pământ impulsivă impulsivi, dar mânată de cele mai nobile principii, precum dreptatea și adevărul, este avertizată de astre și îndemnată să caute adevărul în relația conjugală. Totuși, chiar dacă aii bănuieli că persoana iubită te înșală, dar până la proba contrarie încearcă să nu o teriorizezi. La locul de muncă te simți amenințat în permanență și pare că sentimentul nesiguranței îți aboarbe înteaga ființă! Oprește-te puțin și analizează-te!

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Gemeni

Vei avea parte de o concentrare foarte bună la locul de muncă, iar asta te va face remarcat de către șefi. Dacă ai de semnat acte sau dorești să ceri o mărire de salariu, acum este ocazia potrivită. Este o zi în care faci față cu brio tuturor provocărilor. Atenție însă la sănătate, pe segmentul cardiac. Elimină mâncărurile grase și dulci din meniul tău.

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Rac

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

O problemă de natură sentimentală vă întristează peste măsură și deveniți agitat/iritat peste măsură. Este posibil să trăiți o dramă la capitolul amor, dar asta nu e este Apocalipsa. Încercați să vă distrageți de la gândurile negre prin muncă sau prin ieșiri cu preietenii. Poate, cine știe, chiar întâlniți o persoană care chiar să merite atenția voastră.

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Leu

Veți rămâne fără bani, iar asta din cazua că ați cam fost nesăbuiți în ultima perioadă. Știm, urmează 1 Martie, 8 Martie, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la voi din cauza sărbătorilor. Căutați cadouri simboluce, mai degrabă, persoanele speciale din viața voastră vă vor aprecia și așa. O zi în care apare nevoia reprațiilor în casă, pentru că, se știe, un necaz nu vine niciodată singur! Probleme financiare!

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Fecioară

Aveți gânduri mari, de avuție, dar cetinel, cetinel, că nu toate sunt așa cum le vedeți prima dată! Analizați în detaliu orice propunere vi se face, s-ar putea să fiți trași pe sfoară fără să clipiți- și nu ar fi prima dată! Nu va pripiți, pentru că riscați să luați decizii greșite.

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Balanță

S-ar putea să nu reușiți să faceți tot ce v-ați propus, din cauza unor dificultăți neprevăzute.
Nu dați vina pe membrii familiei pentru nereușitele de azi! Pur și simplu, simțul practic este mult redus din cauza configurației astrale. Evitați evitați întâlnirile de afaceri, veți fi păgubiți!

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Scorpion

Fanatismul sau gândirea obsesivă pot fi ceva de care trebuie să uiți astăzi. Vreți să dobândiți totul într-o zingură zi: bani, putere, succes și romantism. Și Dumenzeu a făcut Lumea în șapte zile, așadar mai bine ați analiza lucrurile la rece și în detaliu. Ceva vă scapă, în mod sigur, iar asta vă va schimba viața într-un mod în care nu v-ar plăcea, cu siguranță!

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Săgetător

Dimineață s-ar putea să aveți o mică problemă sentimentală. Cu o vorba bună, puteți dezamorsa ușor o situație tensionată. Pe plan financiar, nu stați prea bine. S-ar putea să primiți bani de unde nici nu va așteptați. Și uite cum viața îți oferă suprize plăcute pe negândite!

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Capricorn

Sunteți pus în situația de a luă o hotărâre importantă pe plan sentimental. Un bărbat în mai vârstă va ajută cu sfaturi prețioase. Nu stați prea bine cu simțul practic, dar familia și rudele apropiate va susțin. Evitați discuțiile în contradictoriu, dar pe de altă parte, evitați ca ceilalți să se bage în viața voastră neinvitați. Singurul care poate lua act de probleme și de le rezolva ești tu!

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Vărsător

Sunteți destul de confuz și aveți puține șanse să porniți afacerea pe care o planificați. Eastrolog.ro va sfătuiește să nu insistați. Ar fi bine să va limitați la activități de rutină. La capitolul dragoste, surprizele se țin lanț - o persoană din trecut vă declară iubirea și vă fac să trăiți sentimente unice, la care nu mai sperați curând!

Horoscop zilnic 26 februarie 2019 Pești

Martie va începe cu Sorele în semnul peștilor, că atare lucrurile se vor alinia special pentru voi. Veți avea parte de un context astral favorabil. Veți reuși să puneți în aplicare toate dorințele și veți acumula cunoștințe la care nu sperați în trecut. Propunere inedită în dragoste.

sursa foto: tonypoptamas.eu

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri