Live acum
Prime Time 20:30Adela

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019. Gemenii, tot mai aproape de divorț

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019. Gemenii, tot mai aproape de divorț, Racii întâmpină probleme de sănătate, Peștii sunt provocați. Previziunile de marți pentru toate zodiile.

horoscop 23 aprilie 2019

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019. Gemenii, tot mai aproape de divorț, Racii întâmpină probleme de sănătate, Peștii sunt provocați. Previziunile de marți pentru toate zodiile.

Cât trebuie să dormi în funcție de zodie. Vărsătorul e perfect după doar 6 ore de somn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Berbec

Alege-ți cu grijă anturajul și activitățile! Te vei simți istovit, de-a dreptul! Unele relații și unele activități îți consumă multă energie și mult timp. Foarte dinamice sunt relațiile socio-profesionale. Vei avea parte de reuniuni la nivel înalt cu șefi, oficialități, persoane erudite care dețin informații prețioase. Vei constata că acum s-au pus semințele unor activități inedite cu efecte și succese pe termen lung.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Taur

Ai nevoie de ceva mai multă atenție la documentele financiare și la achiziționarea bunurilor de larg consum. Discuții și activități cotidiene din care vei afla informații prețioase necesare dezvoltării tale personale și profesionale. Sunt momente excelente pentru a-ți revizui filozofia de viață, pentru a îmbrățișa alte concepții și idei, pentru a te orienta spre alte relații. Succes pe toate planurile!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Gemeni

Vei avea parte de neînțelegeri cu privire la plata facturilor, a datoriilor comune sau a moștenirilor și bunurilor administrate și folosite în comun. Ai mare grijă deoarece astăzi există riscul escaladării conflictelor personale și de aici să se destrame colaborări bune, poate chiar și o relație matrimonială. O nouă etapă de câștig.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Rac

Consultații medicale, o dietă sau un alt stil de viață mai sănătos și potrivit ție în această perioadă. Relațiile parteneriale sunt provocatoare. Se conturează schimbări majore, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. La prima vedere, să accepți ideile și doleanțele celorlalți sau finalul unor relații.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Leu

Discuții aprinse în plan amoros, pe teme vechi, însă cu puțin efort le poți depăși cu bine. Deocamdată este dificil să ajungi la un consens cu ceilalți, pentru că gândurile și limbile tuturor sunt încurcate. Lasă discuțiile și deciziile majore pentru următoarele săptămâni, când se liniștesc lucurile. Furtunile în pahare de apă sunt frecvente. La serviciu se conturează noutăți importante.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Fecioară

O săptămână care aduce surprize în relațiile familiale. Ceva se încheie, altceva începe. Evită să dezvolți așteptări de la ceilalți și fii ceva mai permisiv. Ceea ce oferi, aceea ți se va întoarce înzecit la momentul potrivit. Acordă resurse și timp casei și nevoilor celor dragi. Ai parte și de provocări la locul de muncă. Multe sarcini de îndeplinit rapid și discuții colegiale aprinse.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Balanță

Dialogurile și întâlnirile sunt frecvente și inedite. Este posibil ca în urma aflării unor informații privitoare la anumite persoane din anturajul apropiat să-ți revizuiești atitudinea față de acestea, ba chiar să te desprinzi fără echivoc din relații. Discuții cu membrii familiei despre moșteniri sau vizite în locurile natale.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Scorpion

Facturile, taxele sau alte tipuri de datorii sunt prioritare azi, așadar ai mare grijă la alte cheltuieli suplimentare. Relațiile cu anturajul apropiat vor intra într-o nouă etapă. De unele persoane te vei desprinde, însă te vei apropia de altele. Acum este vremea analizei asupra tuturor tipurilor de relații în care ești implicat. Spre finalul săptămânii se animă mult segmentul domestic și relațiile familiale.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Săgetător

Fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în activități inutile. Se conturează o nouă etapă de câștig dinspre locul de muncă. Poate fi vorba de modificări profesionale care vor atrage după sine venituri suplimentare. Discuții, întâlniri de pomină cu cei dragi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Capricorn

Revizuiește planuri de viață, renunță la idei și concepții care sunt perimate, observă sincer ceea ce se petrece în relațiile tale. Este vremea înoirii pe toate segmentele vieții. Se conturează o nouă etapă personală, de aceea ar fi minunat să te gândești sincer la tine și să-ți selectezi prioritățile.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Varsător

Este posibil să revezi cunoștințe vechi, oameni dragi de care nu mai știai nimic de multă vreme. Euforia momentului este păguboasă, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile și vorbele. Unii revin în preajma ta numai în interesul lor personal, profitând de pe urma ta.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 23 aprilie 2019 Pești

Ești provocat la scenă deschisă de către diverse oficialități ale mediului în care activezi sau îți dorești să activezi. Se recomandă prudență, cumpătare și alegerea cu grijă a gesturilor și a vorbelor. Se vor relua subiecte de larg interes, tu fiind într-un anume fel actorul principal. Ți se pot propune funcții de conducere sau să faci parte dintr-un grup de lucru de anvergură.

Recomandari