Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 31 decembrie 2019. Final de an încărcat de tensiune pentru o zodie

Este ultima zi din an, prin urmare este foarte important să ştim ce ne spun astrele în horoscopul zilei de 31 decembrie 2019. Tensiuni și certuri în relația de cuplu pentru zodia Taur. De cealaltă parte, Capricornii au o zi excelente, fiind favoriții astrelor la trecerea dintre ani.

CAPRICORNII nu trebuie să aibă nici cea mai mică emoţie în ce priveşte anul viitor. Astrologii spun că se vor număra printre favoriţii zodiacului, iar planul profesional va cunoaşte îmbunătăţiri la care nici nu se gândeau.

***

VĂRSĂTORII s-au concentrat în utlima vreme mai mult pe planul sentimental. Să elimine certurile, energiile negative şi orice motiv de dispută atât cu partenerul, cât şi cu familia, prietenii.

***

Noi cunoştinţe, noi locuri, noi experienţe îi aşteaptă pe nativii PEŞTI, chiar de mâine. Şi îşi pot face relaţii foarte solide, dacă învaţă să renunţe măcar un pic la orgoliu.

***

Ultima zi a anului îi prinde pe cei mai mulţi dintre nativii BERBEC în sânul famileii, nedorindu-şi altceva decât să petreacă mai mult timp cu cei pe care îi iubesc.

***

Relaţia de cuplu a TAURILOR începe să scârţâie uşor, acum, la sfârşit de an. Însă nu se lasă afectaţi de dezamăgirile sentimentale, pentru că se concentrează pe alte planuri.

***

Pe GEMENI îi aşteaptă un drum lung de acum înainte, spun astrele. Lung nu înseamnă şi greu, ci le poate aduce lucruri şi experienţe demne de povestit peste ani.

***

RACII pot încheia anul foarte mulţumiţi cu ceea ce au reuşit anul acesta. Şi dacă nu au atins tot ce şi-au propus, sunt în continuare recunoscători şi se simt norocoşi.

***

Bună parte dintre nativii zodiei LEU, chiar dacă sunt firi materialiste de regulă, au ajuns la concluzia că toţi banii din lume nu se compară cu iubirea necondiţionată şi cu a avea alăt persoanele potrivite.

***

Astăzi ar putea fi o zi de referinţă pentru FECIOARE. Depinde doar de ele dacă privesc experienţele mai puţin plăcute ca pe nişte lecţii sau doar dezamăgiri.

***

După un an lung şi încărcat, BALANŢELE simt nevoia să îl încheie aşa cum se cuvine, petrecând şi fără să se gândească la planuri, la carieră, la viitor, ci numai la prezent.

***

SCORPIONII, firi foarte optimiste, au un mecanism de apărare foarte puternic în faţa oricărei situaţii delicate. A fost pentru ei un an destul de reuşit, mai ales în ultimele luni.

***

Iar pentru SĂGETĂTORI, chiar dacă au fost şi perioade în care şi-au pierdut din strălucire şi din ambiţie, astrele spun că 2020 îi va pune pe primul plan, în special în a doua decadă a anului.

Recomandari